1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Τι και αν είσαι … μάντης, Διαγράφεσαι!!!


Ο πρωθυπουργός μας μίλησε για συμφωνία με τους εταίρους μας στο πλαίσιο στήριξης της Ελλάδας.
 Ένα πλαίσιο στήριξης και μία συμφωνία κατόπιν απειλών από τους εταίρους φίλους μας ότι εάν δεν υπακούσουμε στις προσταγές τους θα σταματήσουν την βοήθεια τους προς την Ελλάδα.
 Ο πρωθυπουργός μας επίσης μας είπε ότι οι Ευρωπαίοι φίλοι μας και τα κοινοβούλια τους μας δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης αρκεί να ψηφιστούν από το Ελληνικό Κοινοβούλιο τα βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα.
 Μέτρα που διασφαλίζουν τους δανειστές μας και που αυξάνουν τα κέρδη στους κερδοσκόπους μακελεύοντας τις κερδοφόρες επιχειρήσεις του Ελληνικού κράτους και πίνοντας το αίμα του μικρομεσαίου.
 Ο πρωθυπουργός μας για άλλη μια φορά έριξε την ευθύνη και το βάρος στους άλλους και όχι σε αυτόν, μία τακτική γνώριμη αφού πάντα φταίνε οι άλλοι όπως ο ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια και τους προπηλακισμούς, το ΚΚΕ για τις απεργίες και η ΝΔ για την οικονομική κατάσταση που βιώνουμε.
 Μας είπε ότι αν δεν ψηφιστούν τα μέτρα αυτά θα βγει η χώρα σε πλειστηριασμό λες και δεν βγαίνει τώρα και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας με τις αποκρατικοποιήσεις κερδοφόρων επιχειρήσεων.
 Με αυτά και αυτά πείστηκαν και οι κυρίες και οι κύριοι βουλευτές που όλο αυτό το διάστημα  μας παραμύθιαζαν με το ότι το μεσοπρόθεσμο είναι καταστροφή και ότι θα το καταψήφιζαν.
 Τσάμπα μάγκες της βουλής θα τους έλεγα για να μη πω τίποτα ποιο βαρύ.
 Μόνο ο κ. Κουρουμπλής στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και ως Τειρεσίας της Βουλής όπως τον αποκάλεσε ο κ. Βενιζέλος έμεινε πιστός στις απόψεις του δηλαδή ότι το μεσοπρόθεσμο δεν μας οδηγεί σε διέξοδο αλλά σε αδιέξοδο και μεγαλύτερη ύφεση.
 Μάντης Τειρεσίας δεν είναι ο κ. Κουρουμπλής απλά καταλαβαίνει σε τι δεινή θέση έχει μπει ο οικογενειακός προϋπολογισμός και ότι όσους φόρους και να βάλεις αν δεν έχει ο κόσμος να πληρώσει τι θα εισπράξει αυτό το κράτος.
 Όσο για την διαγραφή του από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, κακό που του έκαναν αφού από το ΠΑΣΟΚ το σημερινό έχει μείνει μόνο το ΣΟΚ. 
 Τουλάχιστον αυτός δεν φοβήθηκε μη τον διαγράψουν.
 Έβαλαν την ταφόπλακα του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζουν την ιδεολογική του αποκαθήλωση ισοπεδώνοντας τα πάντα και διαγράφοντας όποιον βουλευτή βλέπει τα πράγματα με ανθρώπινη καρδιά και με ανθρώπινη ευαισθησία, κατανοώντας τα δεινά που βιώνουν ένα χρόνο τώρα οι πολίτες της χώρας.
 Πλέον υπάρχουν αγανακτισμένοι ΠΑΣΟΚΟΙ και ο αριθμός αυτών ολοένα και αυξάνεται, αηδιασμένοι απλοί άνθρωποι που βλέπουν το ΠΑΣΟΚ του λαού να ξεφτιλίζεται και να μη μπορεί να προστατέψει τους Έλληνες που το ψήφισαν από τα ξένα τοκογλυφικά συμφέροντα που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα μία νέα Αργεντινή.
 Ένα ΠΑΣΟΚ που υιοθετεί μεθόδους και πρακτικές προβοκατόρικες για να καταστείλει αγανακτισμένους πολίτες που διαδηλώνουν ειρηνικά, γιατί αντί να τους περιφρουρήσουν οι αστυνομικοί από τους 50-100 κουκουλοφόρους που θέλουν να αμαυρώσουν την διαμαρτυρία αυτή, παίρνουν εντολές να βάλουν προς όλους με αλόγιστη χρήση χημικών και ο εκπρόσωπος τύπου της Κυβέρνησης μας λέει ότι η αστυνομία έδειξε και αυτοσυγκράτηση.
 Ναι φαίνεται η αυτοσυγκράτηση ιδιαίτερα όταν βλέπουμε αστυνομικό να χτυπάει πολίτη στο κεφάλι που δεν έχει καμία επιθετική στάση απέναντι του, αστυνομικοί να επιστρέφουν τις πέτρες με την ίδια τακτική που τις έλαβαν, αστυνομικούς να προπηλακίζουν δημοσιογράφους και να τους απειλούν να σταματήσουν να καταγράφουν αυτά τα γεγονότα, αστυνομικούς να ρίχνουν χημικά σε εστιατόρια με τουρίστες στο Μοναστηράκι καθώς και στο μετρό που ήταν πολίτες και τραυματισμένοι και άλλα πολλά,   τέτοια αυτοσυγκράτηση ρε παιδί μου…
 Θα έπρεπε ο Υπουργός ο κ. Παπουτσής να είχε ζητήσει άμεσα τις παραιτήσεις από τους επικεφαλείς αυτών των αστυνομικών που κατόπιν εντολών τους βάζουν αστυνομικούς των 900 euro που μπορεί την προηγούμενη ημέρα που οι ένστολοι διαμαρτύρονταν για το μισθό πείνας που παίρνουν να ήταν και αυτοί εκεί, να ασκήσουν ωμή βία και άμεσο πλήγμα στην δημοκρατία.
 Έδωσαν και όχι άδικα το δικαίωμα σε δημοσιογράφους και κόσμο να μιλούν για Κοινοβουλευτική Δικτατορία.
  Γυρίσατε την Ελλάδα σε ημέρες που το ΠΑΣΟΚ έκανε αγώνα για να εξαλειφτούν τέτοια φαινόμενα. 
 Οι εικόνες αυτές έκαναν το γύρο του κόσμου μέσα από τις κάμερες του ξένου τύπου που είχαν μείνει με το στόμα ανοικτό από αυτά που έβλεπαν.
 Εδώ θα πρέπει να πούμε και ένα μπράβο στον κ. Φωτόπουλος τον Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων για την αντίδραση του για τα γεγονότα αυτά ακόμα και μπροστά στον εκπρόσωπο τύπου της ΕΛΑΣ.
  Έχουμε μάτια και βλέπουμε.
 Από την άλλη έχουμε και την Δημοκρατική Συμμαχία που η κ. Μπακογιάννη δηλώνει παρόν την ώρα που επί ημέρες τα έχει με την ΝΔ και την αρνητική της στάση στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου.
 Αυτό το παρόν θα το πω σύστημα Πόντιου Πιλάτου ατολμίας και ψηφοθηρίας για αυτό και βλέπουμε αποχωρήσεις από το κόμμα και διαφορετικές απόψεις.
 Το θέμα μας όμως και η ουσία είναι ότι το μεσοπρόθεσμο τελικά ψηφίστηκε και μαζί με αυτό ολοένα και μεγαλώνει η αγανάκτηση των πολιτών και οι συνέπειες πλέον δεν μπορούν να προβλεφτούν.
 Στην Αργεντινή τουλάχιστον οι αγανακτισμένοι βγήκαν με τις κατσαρόλες, εδώ με τι θα βγουν να διαμαρτυρηθούν και ποια θα είναι η αντίδραση του κόσμου όταν σε μία απλή δοκιμή για την τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων για τα άτομα με ιδικές ικανότητες ακούγεται το όνομα του πρωθυπουργού μας και το γιουχάισμα πέφτει σύννεφο, όταν μέχρι σήμερα οι βουλευτές μας δεν τολμούν να βγουν έξω γιατί φοβούνται μη τους λιντσάρουν ή όταν σε μία πορεία διαμαρτυρίας έχουν ξηλωθεί όλα τα μάρμαρα της Αθήνας και η αστυνομία έχει ξοδέψει τόνους χημικά για 100 κουκουλοφόρους.
 Δεν αντέχει ο κόσμος να πληρώνει αυτά που έφαγαν οι άλλοι και να βλέπει ότι αυτοί που πραγματικά τα έφαγαν πληρώνουν τα λιγότερα.
 Όσο και να λένε οι βουλευτές και οι υπουργοί ότι κατανοούν πόσο άδικα είναι τα μέτρα, κανείς τους στην ουσία δεν μπορεί να το καταλάβει ή μάλλον μέχρι σήμερα από το κυβερνών κόμμα το κατάλαβαν μόνο οι διαγραφέντες που επειδή το κατάλαβαν τους διέγραψε ο κ. Παπανδρέου.    
  
  Κωστελέτος Αντώνης
fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών