1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

«βρισκόμαστε σε δημοσιονομική κατοχή»


 «βρισκόμαστε σε δημοσιονομική κατοχή»
 Τα λόγια αυτά είναι του κ. Βενιζέλου όταν απευθυνόμενος στον κ. Παπακωσταντίνου του μίλησε για αλαζονεία, για σκόρπια φορολογικά μέτρα που δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα, πως στέγνωσε την αγορά και βύθισε την οικονομία στην ύφεση και την κοινωνία στη φτώχεια. 
 Τώρα περίπου ένα μήνα αφότου ειπώθηκαν τα παραπάνω και μετά την προώθηση του κατοχικού μεσοπρόθεσμου από τον ίδιο τον κ. Βενιζέλο για ψήφιση θα απαντούσα ότι όχι δεν έχουμε δημοσιονομική κατοχή, αλλά ξεκάθαρα ΚΑΤΟΧΗ !!!
  Άλλαξε μήπως τίποτα στο μεσοπρόθεσμο από τότε που ο κ. Βενιζέλος με τα σκληρά αλλά αληθή λόγια του φόρτιζε ακόμα περισσότερο το είδη βαρύ κλίμα που υπήρχε;
  Έγινε μήπως καμία βελτίωση;
  Δυστυχώς ΟΧΙ!!! 
  Τα μέτρα που θα ψηφιστούν φέρνουν τους πολίτες ένα ακόμα βήμα παραπάνω στην ολοκληρωτική εξαθλίωση, αυτή είναι μας αρέσει δεν μας αρέσει η πικρή αλήθεια.
 Ο μισθός πλέον θα γίνει επίδομα πείνας και φτώχιας.
 Τα μαγαζιά μη μπορώντας να αντεπεξέλθουν στην δυσβάστακτη φορολογία θα βάζουν λουκέτο το ένα μετά το άλλο, η ανεργία θα χτυπήσει κόκκινο, οικογένειες θα διαλυθούν, μόχθοι και κόποι μιας ζωής θα χαθούν αφού ο κοσμάκης δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις δανειακές τους υποχρεώσεις, χωρίς το παραμικρό ουσιώδες αναπτυξιακό πρόγραμμα, με ξεπούλημα κερδοφόρων κρατικών επιχειρήσεων και με το μάρμαρο για πολλοστή φορά να το πληρώνει η μεσαία και μικρομεσαία τάξη απλά και μόνο για να εξασφαλιστούν οι δανειστές μας η χώρα δεν βγαίνει από τον τούνελ.
 Στο τέλος θα σας ζητήσουν να μας βάλετε φορολογία για την θάλασσα τον ήλιο και τον αέρα που αναπνέουμε και εσείς θα τους πείτε εντάξει αρκεί να μας δώσετε την 5η δόση.
 Φτάνει πια αυτή η παράδοση άνευ όρων, έχουμε και αξιοπρέπεια, είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.  
 Με τι ψυχή θα ψηφήσετε τον θάνατο μας;
 Σας εκλέξαμε να μας λυτρώσετε και μας αποτελειώσατε.
 Όσο για τους μεγαλοσυνδικαλιστές  της ΑΔΕΔΥ, ΓΕΣΕΕ και λοιπών, τους λέμε ότι η αντίδραση τους πολλή φοβόμαστε ότι ήλθε καθυστερημένα ή καλύτερα με  χρονοκομματική καθυστέρηση.
 Παρόλα αυτά έστω και έτσι θα σταθούμε δίπλα σας γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.             

Κωστελέτος Αντώνης
Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών