1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

« Χειροκροτήστε τους !»

 155 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Πρωθυπουργό.
 Μέσα σε αυτούς και οι βουλευτές που τις προηγούμενες ημέρες έβγαζαν βαρύγδουπες ανακοινώσεις με την δυσφορία τους κατά του Πρωθυπουργού, δυσφορία που μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ως δια μαγείας μεταμορφώθηκε σε χειροκρότημα και φιλιά προς τον κ. Παπανδρέου.
 Άντε και σε ανώτερα με το μεσοπρόθεσμο κάτι αντίστοιχο.
 Για αυτό οι πολιτικοί απαξιώνονται και επιβραβεύονται με το παράσημο της ανοικτής παλάμης από τους πολίτες.
Δεν τους ενημέρωσε κανείς ότι η γλώσσα δεν θα πρέπει να προτρέχει της σκέψης; 
Δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτά τα άλλα λέω, άλλα εννοώ και άλλα πράττω  εξευτελίζονται στα μάτια του κόσμου;   
Καλά όλα τα άλλα τα φιλιά τι τα ήθελαν, ο λύκος φιλούσε υπέροχα η νέα υπερπαραγωγή από το Κοινοβούλιο.
Θέλανε να τον κατασπαράξουν και τελικά του έκαναν τραπέζι την ηθική τους.
Η πολιτική εσωτερική ευελιξία στο μεγαλείο της, και λέω εσωτερική γιατί στο εξωτερικό μας έχουν σούζα.  
 Από την άλλη όμως πρέπει να πω και για τον κ. Παπανδρέου ότι άμα έχει τέτοιους συνεργάτες με τόσο … ισχυρή και ακλόνητη άποψη τι να τους κάνει τους εχθρούς.
 Ποιος κ. Σαμαράς τον αντιπολιτεύεται, όταν εκ των έσω γίνονται αυτά που βλέπουμε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός με τις ενέργειες του μηδενίζει από μόνος του ότι υποτίθεται κατά την άποψη του έχει καταφέρει.
 Μας λένε για αλλαγές στο Σύνταγμα με την διεξαγωγή δημοψηφίσματος και δεν τόλμησαν δημοψήφισμα για τα μνημόνια και το μεσοπρόθεσμο ή να βάλουν ως θέμα για το αν ο λαός επιθυμεί εκλογές ή όχι.
Αλλά γιατί μιλάμε, η εντολή που έχει λάβει ο Πρωθυπουργός μας από τους τοκογλύφους δανειστές μας είναι η άμεση έγκριση του μεσοπρόθεσμου με οποιοδήποτε κόστος.
 Το είπε άλλωστε και ο κ. Γιουνκερ με τον δραματικό ιδιαίτερο τρόπο του για τη αναγκαιότητα ψήφισης του μεσοπρόθεσμου και των εφαρμοστικών νόμων :  « Οι Ελληνικές αρχές, το Ελληνικό Κοινοβούλιο πρέπει να ξέρουν ότι αυτό πρέπει να γίνει γιατί αν δεν γίνει …, αν δεν γίνει …, το ερώτημα αυτό όμως δεν πρόκειται να τεθεί γιατί η Ελλάδα θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει ».
 Τώρα μας εκβιάζουν που ηρέμισε η κρίση στο ΠΑΣΟΚ, ενώ με την κρίση βγήκε γρήγορα γρήγορα να μας πει ότι την … έχουμε πάρει την 5η δόση.
 Φανερός εκβιασμός από το κ. Γιούνκερ που είχε δηλώσει ότι για την Ελληνική κρίση ήξεραν όλοι τους διότι το συζητούσαν οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, ο πρόεδρος Ζαν Κλοντ Τρισέ στην ΕΚΤ, η ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο ίδιος, καθώς και ότι ήξερε ότι η Γαλλία και η Γερμανία κέρδιζαν τεράστια ποσά από τις εξαγωγές τους προς την Ελλάδα, αλλά δεν θα μπορούσε να το πει δημόσια αυτό που γνώριζε.
 Θέλετε δημοψήφισμα στα μέτρα σας και όχι ουσίας.
 Το παραμύθι είχε Αρχή αλλά θα έχει και Τέλος .
 Ο ανασχηματισμός είναι μεταβατικό σκαλοπάτι για εκλογές, αυτό δείχνει και δυστυχώς ούτε ο Βενιζέλος δεν μπορεί να τον σώσει όσες φιλότιμες προσπάθειες και αν καταβάλει.
 Έχουν αποφασίσει για την μοίρα μας οι προκάτοχοι και είναι μη αναστρέψιμο, ο Καπετάνιος σάστισε και έχασε το παιχνίδι  .-  

Κωστελέτος Αντώνης
fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών