1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

Ευχές στην νέα διοίκηση του Υπ. Δικαιοσύνης


Υπάλληλοι Καταστήματος Κράτησης Κέρκυρας

 Οι υπάλληλοι του Καταστήματος Κράτησης Κέρκυρας καλωσορίζουν τον νέο αλλά έμπειρο Υπουργό και λόγο της παλαιότερης θητείας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης κ. Παπαϊωάννου Μιλτιάδη.
 Του ευχόμαστε ολόψυχα η θητεία του αυτή να είναι η καλύτερη και ποιο εποικοδομητική.
 Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει θα είναι μεγάλες, γι’ αυτό του ευχόμαστε καλή υγεία και δύναμη. 
 Επίσης ομοίως ευχόμαστε και στον νέο Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Πεταλωτή Γεώργιο που θα είναι και περισσότερο επιφορτισμένος με τα θέματα που αφορούν τα καταστήματα κράτησης.
 Το έργο του δεν θα είναι εύκολο γιατί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά και απαιτούν πολλές ώρες εργασίας κάτι που το βίωσε και ως κυβερνητικός εκπρόσωπος βέβαια, αλλά θα χρειαστεί και συνεργασία με αυτούς που στην ουσία βιώνουν την ωμή πραγματικότητα μέσα στα καταστήματα.
 Τους υπαλλήλους των καταστημάτων κράτησης της χώρας.
 Τελειώνοντας και επειδή κάποια δημοσιεύματα παρουσιάζουν την μετακίνηση του κ. Πεταλωτή Γ. στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ως υποβάθμιση είμαστε υποχρεωμένοι να το διαψεύσουμε και θα το καταλάβει και ο ίδιος από μόνος του δουλεύοντας και ιδιαίτερα όταν θα βιώσει την βαρύτητα των αποφάσεων που θα πρέπει να πάρει και πόσοι εξαρτώνται από την ορθότητα αυτών. 
 Εξάλλου από το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχουν περάσει Υπουργοί όπως ο τωρινός ο κ. Παπαϊωάννου, ο κ. Καστανίδης, Πετσάλνικος, Βενιζέλος, Πεπονής, Κουτσόγιωργας, Κακλαμάνης και άλλοι.
 Αυτοί τι ήταν υποβαθμισμένοι;
 Σαφώς και όχι, εργάστηκαν και πρόσθεσαν και αυτοί την σφραγίδα τους στο οικοδόμημα της Δικαιοσύνης.
 Το κάθε Υπουργείο κύριοι έχει την δική του σπουδαιότητα, ιδιαιτερότητα και βαρύτητας.  
 Κλείνω με τις θερμότερες ευχές μας και στον απερχόμενο Υπ. Δικαιοσύνης τον κ. Καστανίδη που στο διάστημα της θητείας του δεν έκλεισε την πόρτα του γραφείου του σε κανένα όπως και μας είχε διαβεβαιώσει και συνέβαλε αποφασιστικά ώστε να λυθούν πολλά προβλήματα μας.
 Του ευχόμαστε ολόψυχα επιτυχία και στο νέο Υπουργείο.

fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών