1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ποιοι Δυσφημούν ποιους; (Κ.Α 3-6-11)


Η κ. Γκερέκου για τις διαμαρτυρίες των Αγανακτισμένων Πολιτών κατά βουλευτών στην Κέρκυρα (1-6-11) είπε «Δεν υπήρχε μεγαλύτερη δυσφήμιση για το νησί μας από αυτό που έγινε χθες».

Δυσφήμηση κ. Γκερέκου για το νησί μας είναι το νέο Νοσοκομείο μας χωρίς  Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, χωρίς ασθενοφόρα, ένα Νοσοκομείο που υπολειτουργεί με το υπάρχον προσωπικό να κάνει αγώνα για να αντεπεξέλθει .
 Δυσφήμηση κ. Γκερέκου είναι οι Κερκυραίοι να πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας και με τα νέα τέλη ακόμα ποιο τσουχτερά και οι δρόμοι μας να είναι για κάρα και γαϊδούρια.
 Δυσφήμηση κ. Γκερέκου είναι να έρχονται τουρίστες και να μη μπαίνουν στα μαγαζιά των Κερκυραίων γιατί με τις αλλεπάλληλες αυξήσεις ΦΠΑ οι καταστηματάρχες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν και αυξάνουν τα τιμολόγια τους.
Δυσφήμηση κ. Γκερέκου και πρόκληση είναι οι μισθοί και οι συντάξεις των 300 της Βουλής την ώρα που θερίζετε τους δικούς μας μισθούς και συντάξεις στον βωμό της Τρόικας και από πάνω να μας λέτε ότι μαζί τα φάγαμε και άλλα πολλά.
 Δυσφήμηση κ. Γκερέκου είναι να διαβάλουν οι εκλεγμένοι μας την Ελλάδα μας στο εξωτερικό με δηλώσεις εντυπωσιασμού και πρόκλησης φόβου στην χώρα για να αποδεχτούμε τις λύσεις φασισμού που δεν τις κάνουν ούτε στην Ουγκάντα.  
 Σαφώς και αν κάποιος πάνω στην αγανάκτηση του πέταξε κάποια πέτρα είναι κατακριτέο και μεγάλο λάθος αλλά αν οι υγιείς εκδηλώσεις αγανάκτησης είναι δυσφήμηση, η πηγή αυτής της δυσφήμησης είναι οι 300 της Βουλής με τα ψέματα και τις ακάλυπτες υποσχέσεις που γεμίζουν τον κόσμο στο βωμό της ψηφοθηρίας.-. 

Κ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών