1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Κυριακή, 8 Μαΐου 2011

Αυτοκάθαρση ζητάνε οι υπάλληλοι στην Αλικαρνασσό (8-5-11)Η απάντηση της Ένωσης Υπαλλήλων Φυλακής Αλικαρνασσού Ηρακλείου για την σύλληψη του υπαλλήλου που υπηρετεί σε αυτήν για εισαγωγή ναρκωτικών:

Α Υ Τ Ο Κ Α Θ Α Ρ Σ Η
Η Πέμπτη 5 Μάη , θα μείνει στην ιστορία του Κ.Κ. Αλικαρνασσού, ως η μέρα όπου ένας διπρόσωπος αποκαλύφθηκε και με βαρύ κατηγορητήριο πλέον, θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.
Ως εργαζόμενοι του Κ.Κ. Αλικαρνασσού, αισθανόμαστε ανακούφιση και ταυτόχρονα αποτροπιασμό, επειδή ένας υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας & ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ένας εξ ημών, είχε φτάσει σε αυτό το άθλιο και εγκληματικό σημείο διαφθοράς, ώστε να εμπορεύεται ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα, σε αυτούς που θα έπρεπε να προσέχει και να διασφαλίζει για την ασφαλή έκτιση της ποινής τους.
Ως εργαζόμενοι στον ευαίσθητο και πολύπαθο χώρο των φυλακών, αναγνωρίζουμε ότι εξαιτίας αυτών των άθλιων υποκειμένων, προκύπτει το αρνητικό στίγμα, που μέσα από ελεεινές γενικεύσεις, καταντάει να βαραίνει όλους τους εργαζόμενους στα Καταστήματα Κράτησης·
«Η Αυτοκάθαρση, αποτελεί τον στόχο μας και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στην κατεύθυνση αυτή, από σεβασμό στον εργασιακό μας χώρο, στις οικογένειες μας και στις καθημερινές προσπάθειες που καταβάλει η πλειοψηφία των εργαζομένων και ένας ή μερικοί άθλιοι τις εκμηδενίζουν».
                                 
                                 Δ.Σ   Ε.Υ.Φ.Α.Η
                                Ο Πρόεδρος Ζωάκης Γιώργος
                           Ο Γραμματέας Αθανασάκης Μανόλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών