1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Φάκελος-βόμβα για τον Διευθυντή Κ.Κ.Κορυδαλλού


Φάκελος-βόμβα "made in Italy" στις φυλακές Κορυδαλλού  31/03/2011  16:59

http://img.protothema.gr/7A7CE420674F8364AEB9EE9E92C70924.jpg
Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική από φάκελο – βόμβα που έφτασε στις φυλακές Κορυδαλλού και εξουδετερώθηκε, το μεσημέρι, σε ασφαλή χώρο του Σωφρονιστικού Καταστήματος  και συγκεκριμένα στις κτιριακές εγκαταστάσεις για άνδρες κρατούμενους.

Ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος ήταν τοποθετημένος εντός κίτρινου φακέλου, μεγέθους Α4, μεταφοράς ευαίσθητων αντικειμένων (φάκελος με κυψέλες) εντοπίσθηκε από το μηχάνημα ελέγχου εκρηκτικών υλικών (XRAY) κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ελέγχου αλληλογραφίας & αντικειμένων στο Σωφρονιστικό Κατάστημα, ενώ όπως προέκυψε μεταφέρθηκε στις φυλακές σήμερα το πρωί.

Ο παγιδευμένος φάκελος στην εξωτερική του πλευρά έφερε επικολλημένα γραμματόσημα Ιταλίας και η αναγραφή αποστολέα και παραλήπτη ήταν με λατινικούς χαρακτήρες.

Ως αποστολέα έφερε τα στοιχεία «EUROFOR , VIA ARETINA 354, 50136, FIRENZE, ITALIA» και παραλήπτη τον Διευθυντή του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κορυδαλλού.

Η συνδεσμολογία (μπαρούτι, μανταλάκι, μπαταρία) παραπέμπει σε αντιεξουσιαστικές ομάδες της Ιταλίας και ερευνάται αν έφτασε στην Αθήνα από τη γειτονική χώρα.  
Από PROTO THEMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών