1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Δελτίο τύπου ΟΣΥΕ για απόδραση από Ψ.Κ.Κορυδαλλού 29-3-11


Ο.Σ.Υ.Ε
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΔΡΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ 2 Τ.Θ 91503 Τ.Κ 18110
ΤΗΛ.2104950760 - 2104967174 FAX.210 4950710
www.osye.org.gr email: osye@otenet.gr
ΜΕΛΟΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απόδραση δύο αλλοδαπών κρατουμένων έγινε σήμερα Τρίτη 03:45 πρωινή από το Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού. Οι εργαζόμενοι στις ελληνικές φυλακές ουδέποτε αρνησιδίκησαν ή απέφυγαν να αναλάβουν ευθύνες που τυχόν μας αναλογούν για οποιοδήποτε γεγονός συνέβη στον εργασιακό μας χώρο. Θα ήταν άλλωστε γελοίο σε ζητήματα όπως αυτό της απόδρασης να ισχυριστούμε ότι φταίει οποιοσδήποτε άλλος πλην ημών των εργαζομένων.  Οι εργαζόμενοι στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού λυπούμαστε ιδιαίτερα που δυστυχώς δώσαμε δικαίωμα για αρνητικά σχόλια για την υπηρεσία μας. Η φύλαξη και η φρούρηση των φυλακών είναι απόλυτα κατανεμημένο και διαχωρισμένο ως αντικείμενο ευθύνης στις υπηρεσίες εσωτερικής φύλαξης και εξωτερικής φρούρησης. 
Οποιαδήποτε κίνηση κρατουμένων σε χώρους της φυλακής εντός του εξωτερικού μαντρότοιχου, χωρίς την έγκριση ή την γνώση της υπηρεσίας, πόσο μάλλον όταν οι κρατούμενοι είναι κλεισμένοι στα κελιά τους είναι και πρέπει να θεωρείται απόπειρα απόδρασης. Αν οι κρατούμενοι καταφέρουν τελικά και βρεθούν εκτός της εξωτερικής μάνδρας τότε πλέον η απόπειρα έχει ολοκληρωθεί σε απόδραση. Σκοπός μας με αυτήν την ανακοίνωση δεν είναι να εκδικάσουμε την υπόθεση πριν τα αρμόδια όργανα, ούτε και να δικαιολογηθούμε. Είναι ένας απλός και ξεκάθαρος, να ζητήσουμε για όσες ευθύνες μας αναλογούν  συγνώμη. Όλα τα άλλα που ακούστηκαν και ενδεχομένως να συνεχίσουν να ακούγονται περί περικοπών, μειωμένων βαρδιών και λοιπά, αν ήταν αληθή θα μπορούσαν μερικώς να αποτελέσουν δικαιολογία. Στην προκειμένη περίπτωση όμως και για ότι μας αφορά, δεν ισχύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών