1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ανάληψη ευθύνης για το πακέτο-βόμβα στον Κορυδαλλό (1-4-11)




Η ιταλική τρομοκρατική οργάνωση "Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία- Διεθνές Δίκτυο FAI" ανέλαβε την ευθύνη για την αποστολή του παγιδευμένου φακέλου στον διευθυντή των φυλακών Κορυδαλλού, την Πέμπτη.

Όπως ανακοινώθηκε, την Παρασκευή, από την αστυνομία, μέσα στον παγιδευμένο φάκελο, υπήρχε η προκήρυξη, ήταν τυλιγμένη με μονωτική ταινία και γραμμένη στην ιταλική γλώσσα.

Η προκήρυξη η οποία ήταν γραμμένη στα ιταλικά, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η αποστολή του παγιδευμένου φακέλου πραγματοποιήθηκε ως ένδειξη αλληλεγγύης στα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς καθώς και σε φυλακισμένους συντρόφους τους στη Χιλή, Ελβετία και Γερμανία.

Πηγή athina984.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών