1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ;;; ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ


 Στην Κέρκυρα σήμερα 19-4-2011 και πρώτες πρωινές ώρες  από    αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κερκύρας συνελήφθη 55χρονος  σωφρονιστικός υπάλληλος στην κλειστή Φυλακή Κερκύρας, για παράβαση του Νόμου περί όπλων.
 Ειδικότερα σε αστυνομική έρευνα που έγινε στο σωφρονιστικό κατάστημα κατά την διάρκεια της βάρδιας του , βρέθηκε να κατέχει ένα πτυσσόμενο στιλέτο με μήκος λάμας 9,5  εκατοστά περίπου. Το στιλέτο κατασχέθηκε και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κερκύρας.
 Η παραπάνω είδηση έχει ειπωθεί στα τοπικά ΜΜΕ καθώς και στα site στο διαδίκτυο μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που διεξήχθη, από  αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κερκύρας σε υπαλλήλους της νυχτερινής βάρδιας  στο Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας.
 Πράγματι το στιλέτο βρέθηκε στην κατοχή του συναδέλφου ο οποίος ήταν και υπεύθυνος βάρδιας (Υπαρχιφύλακας) .
 Όλοι σχεδόν οι συνάδελφοι γνωρίζουν ότι ο εν λόγω συνάδελφος κατέχει το συγκεκριμένο μαχαίρι το οποίο και έχει σε περίπτωση που κατά την βάρδια του κρεμαστεί κρατούμενος να προλάβει να κόψει το σχοινί.
 Στο παρελθόν ο ίδιος συνάδελφος εκτελώντας υπηρεσία πρόλαβε και έσωσε κρατούμενο που είχε αποπειραθεί να κρεμαστεί, κόβοντας με το ίδιο μαχαίρι το αυτοσχέδιο σχοινί που είχε περάσει στο λαιμό του.
 Από την αρχή του διορισμού μας οι παλιοί συνάδελφοι μας είχαν ενημερώσει για τέτοια περιστατικά να έχουμε ένα μαχαίρι, τώρα πόσα εκατοστά θα είναι το μαχαίρι δεν μας είπαν.
 Θεωρώ αδιανόητο ο εν λόγω συνάδελφος να είχε το μαχαίρι για οποιοδήποτε άλλο λόγο γνωρίζοντας το και άλλοι συνάδελφοι και το οποίο και έχουμε δει με τα μάτια μας, άλλωστε σε έρευνα που είχε ξαναγίνει οι Αστυνομικοί το ίδιο μαχαίρι το είχαν ξαναβρεί στον συνάδελφο, άρα είναι για γέλια να φανταστεί κανείς ότι το μαχαίρι προορίζονταν για οτιδήποτε άλλο.  
 Ο συνάδελφος στην συνέχεια και αφού κατάθεσε στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Κέρκυρας και αφού ξανά κατάθεσε αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανένα περιορισμό.           
 Ως υπάλληλοι Κ.Κ.Κέρκυρας θεωρούμε ότι οι αιφνιδιαστικοί αυτοί έλεγχοι θα πρέπει να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα είτε υπάρχουν υποτιθέμενες πληροφορίες είτε δεν υπάρχουν, γιατί σαν υπάλληλοι έχουμε λοιδορηθεί άδικα στο παρελθόν και γιατί «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».
 Αν για το συμβάν αυτό προκύψει κάτι νεότερο να είσαστε σίγουροι ότι θα απαντήσουμε με κάθε ειλικρίνεια.-
Κέρκυρα  20-4-11

Κωστελέτος Αντώνης (Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Υ.Κ.)   
 http://fylakhkerkyras.blogspot.com 
(Έχει σταλεί στα τοπικά ΜΜΕ)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών