1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

Ρίψη πακέτου από άγνωστο στο εσωτερικό της Φυλακής Κέρκυρας (28-4-11)


 Σήμερα 28-4-11 και περί ώρα 18:45 ο υπάλληλος του κεντρικού ελέγχου του Καταστήματος Κράτησης Κέρκυρας, εντόπισε με τις κάμερες παρακολούθησης ύποπτο νεαρό με αθλητική περιβολή ο οποίος προφασιζόμενος ότι αθλείται  κοίταζε  επίμονα προς τον μαντρότοιχο της Φυλακής.
 Ο υπάλληλος αφού στην συνέχεια ενημέρωσε τόσο την εσωτερική όσο και την εξωτερική φύλαξη να είναι σε ετοιμότητα σε περίπτωση ρίψης πακέτου, συνέχισε την παρακολούθηση του υπόπτου ο οποίος έξω από συγκεκριμένες ακτίνες τελικά επιχείρησε την ρίψη και τράπηκε σε φυγή με υπαλλήλους της εξωτερικής φρουράς να τον καταδιώκουν.
 Με τις οδηγίες του υπαλλήλου του κεντρικού ελέγχου και την άμεση κινητοποίηση των υπαλλήλων της εσωτερικής φύλαξης το δέμα εντοπίστηκε πριν προλάβουν κρατούμενοι να το παραλάβουν.
 Το πακέτο περιείχε επιμελώς συσκευασμένα για να μην πάθουν ζημιά από την ρίψη, τρία κινητά τηλέφωνα, δύο hands free και καλώδια φόρτισης.
 Ο δράστης ο οποίος από ότι φάνηκε είχε σχεδιάσει αρκετά καλά τον δρόμο που θα έφευγε, την τελευταία στιγμή στην κυριολεξία κατάφερε να αποφύγει την σύλληψη και καταζητείτε.   

fylakhkerkyras.blogspot.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών