1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Γιατί τρέμει η ψυχή μου; (Α.Κ. 15-4-11)


 Γιατί τρέμει η ψυχή μου όταν ο Πρωθυπουργός, μας ανακοινώνει ότι πάμε καλά και έχουμε κάνει ότι δεν έχει γίνει σε καμία χώρα, δεν μπορώ να καταλάβω.
 Μήπως γιατί οι Έλληνες, πραγματικά έχουν υποστεί τέτοια οικονομική βαρβαρότητα και βλέπουν ότι την έχουν υποστεί τσάμπα και θα γευτούν και άλλα νέα σκληρά μέτρα για να βγάλουν τα 26 δις που ψάχνουν;   
Οι αποκλίσεις και οι αστοχίες θα υπάρχουν είπε ο Πρωθυπουργός μας, αλλά εμείς βλέπουμε μόνο αστοχίες, αποκλίσεις και συνεχόμενα ψέματα.
 Έχουν φτάσει τα αποτελέσματα του κυβερνητικού αυτού έργου στο λαό είπε ο Πρωθυπουργός μας, συμφωνούμε απόλυτα αφού το βλέπουμε με λουκέτα και ανεργία να καλπάζει, τα νοσοκομεία να υπολειτουργούν, την παιδία να είναι διακοσμητική και να είναι μόνο για αυτούς που έχουν την οικονομική δυνατότητα να βάλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία, κοινωνικά επιδόματα να χάνονται, το ΦΠΑ να πρόκειται να ξανά αυξηθεί, μισθοί να ξανά μειωθούν,  τιμολόγια ΔΕΚΟ υπό αύξηση, εγκληματικότητα στα ύψη και από πάνω να ακούμε ότι θα κλείσουν και αστυνομικά τμήματα.
 Παρότι έχουμε υποστεί και παρότι είπε ο Πρωθυπουργός μας οι αγορές και οι νόμιμοι τοκογλύφοι της Ελλάδας δεν πείθονται και ζητάνε και άλλα.
 Καταφέραμε να μας δανείσουν τόσες χώρες μας είπε επίσης ο κ. Παπανδρέου, σαφώς του απαντάμε μας δάνεισαν για να διασφαλίσουν τα χρήματα τους αφού έχουν τα περισσότερα Ελληνικά ομόλογα. Τι να έκαναν; Έχασαν με τα επιτόκια που μας έβαλαν;
 Πόσο ακόμα θα αντιδρούν χλιαρά (με εξαιρέσεις) οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην αλλοίωση της ταυτότητας του κόμματος;
 Τι θα πρέπει να πάθουμε ακόμα για να αντιδράσουν οι συνδικαλιστές μας όπως οφείλουν;
 Μάλλον θα πρέπει να το θέσω διαφορετικά το ερώτημα.
 Τι θα γινόταν αν τα μέτρα που έχουν παρθεί τα είχε πάρει η ΝΔ ;;;
 Απάντηση από έναν άνθρωπο που σέβεται την ιστορία και την ιδεολογία του  ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:            « ΧΑΜΟΣ ».-  

Προτιμούμε να ανήκομεν εις τους Έλληνες



Α.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών