1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Επίσκεψη στην Φυλακή Κέρκυρας κ. Πουλή Α. και Μιχαλά Α. ( Γράφει ο Κωστελέτος Α)


 Σήμερα 1-3-11 στο Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας μας επισκέφτηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη κ. Αλέξανδρος - Αλέκος Πουλής και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κέρκυρας Αλέκος Μιχαλάς .
 Η επίσκεψη τους αυτή μας εξέπληξε ευχάριστα γιατί πλην εξαιρέσεων, επισκέψεις τέτοιες δεχόμαστε μόνο προεκλογικά πράγμα που επισημάναμε στους ίδιους και ως παράπονο μας.
 Αφού μας ενημέρωσαν για θέματα ιατρικά και πρόληψης σε μολυσματικές ασθένειες παρουσία και του Ιατρού του καταστήματος, μας έθεσαν μία σειρά από ενέργειες που είναι διατεθειμένοι να υλοποιήσουν ώστε να γίνουν εξετάσεις και εμβολιασμοί (σε όσους δεν έχουν γίνει και το επιθυμούν) τόσο στους κρατούμενους όσο και στους υπαλλήλους  για την ηπατίτιδα Β.
 Έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις ελλείψεις και τα προβλήματα των κρατουμένων και μας διαβεβαίωσαν ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατό ώστε να βελτιωθούν αυτά τα προβλήματα.
 Στην συνέχεια επισκέφτηκαν το Ιατρείο, το Οδοντιατρείο και τα μαγειρεία του καταστήματος καθώς και ακτίνα στην οποία γίνονται εργασίες .
 Τέλος αφού ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο υπάλληλος, μας ευχαρίστησαν για τον τρόπο που τους υποδεχτήκαμε και για την ενημέρωση και μας διαβεβαίωσαν ότι θα έχουμε επαφή για την επίλυση θεμάτων ιδιαίτερα αυτών που άπτονται της αρμοδιότητας τους.

Κέρκυρα 1-3-11
                                             
      http://fylakhkerkyras.blogspot.com                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών