1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

"Αν αποτύχουμε θα μας πάρουν με τις πέτρες". (24-2-11 Κωστελέτος Αντώνης)


 Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει μάρτυρες για το τι έχει παιχτεί πίσω από την πλάτη μας με τους Ευρωπαίους φίλους μας, το ΔΝΤ και την Κυβέρνηση μας που νοιάζονται και … αγωνίζονται  για το μέλλον μας .
 Έχουμε γίνει μάρτυρες ότι οι διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού μας  υλοποιούνται… όλες μία προς μία, όπως ότι δεν μιλάμε με το ΔΝΤ γιατί λεφτά υπάρχουν και πήγαμε από μόνοι μας να τους προσεγγίσουμε σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Στρος Καν ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε ζητήσει την παρέμβαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2009 ενώ δημόσια και κατηγορηματικά απέρριπτε κάτι τέτοιο στα ΜΜΕ της χώρας μας.
 Μας είπαν ότι παρ΄ότι μπήκαμε στον μηχανισμό στήριξης εμείς κάνουμε κουμάντο και παραμένουμε οι μόνοι διαχειριστές της κρατικής περιουσίας και των εδάφων μας και υλοποιήθηκε και αυτή η δέσμευση, μάλιστα το είπαν και οι εκπρόσωποι της Τρόικας που μας προέτρεψαν να εκποιήσουμε περιουσιακά μας στοιχεία ύψους 50 δις, λόγια που δεν τους ήλθαν ουρανοκατέβατα στο μυαλό αλλά στηρίχτηκαν σε ότι έχει υπογράψει η Κυβέρνηση μας στο μνημόνιο.
 Οι διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού μας για νόμο που θα διασφαλίζει την μη πώληση περιουσιακών μας στοιχείων είναι δυστυχώς άλλη μία δέσμευση από αυτές που έχει τηρήσει και που συν της άλλης ακυρώνεται από τις  υπογραφές μας στο μνημόνιο.
 Βλέπουμε σαφώς με τι αγάπη μας περιβάλουν οι Ευρωπαίοι φίλοι μας που μας βλέπουν ισότιμα μέλη και αυτό φαίνετε από τα επιτόκια που μας δανείζουν που είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ από άλλες χώρες και αντίστροφα ο χρόνος αποπληρωμής αυτών είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ από άλλες χώρες.
 Γι΄αυτό και ο Πρωθυπουργός μας τους ευχαριστεί συνέχεια όπως έκανε και στην Γερμανία που ευχαρίστησε την κ. Μέρκελ και τους Γερμανούς που μας βοηθάνε τόσο.
 Εξάλλου από ευχαριστίες εκεί που δεν πρέπει πάμε καλά, μία με τον κ. Σημίτη που ευχαρίστησε τους Αμερικάνους για την βοήθεια στα γεγονότα των Ιμίων και τώρα τα ευχαριστήρια του κ. Παπανδρέου Γιώργου που ευχαριστεί τους Γερμανούς οι οποίοι θέλουν να επιβάλουν και άλλα σκληρότερα μέτρα στους Έλληνες για το αυτονόητο της επιμήκυνσης και του χαμηλότερου επιτοκίου δανεισμού  όπως έχουν και άλλες Δανειζόμενες κυβερνήσεις .   
 Μπορεί βέβαια να τρελάθηκε όταν άκουσε τους Έλληνες φοιτητές στο Γερμανικό πανεπιστήμιο να φωνάζουν ότι  «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να κλέβει το λαό» αλλά δεν πτοήθηκε άλλωστε όταν έλεγε ότι θα τα αλλάξει όλα εννοούσε ότι θα μας αλλάξει τα φώτα αλλά και ότι θα αλλάξει και την ιδεολογική ταυτότητα του ίδιου του κόμματος και το έκανε, μας άλλαξε και τα φώτα και αποδόμησε ιδεολογικά το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου.    
 Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την αντίδραση των φοιτητών και τις διαμαρτυρίες μίλησε για ανεύθυνη στάση και για άγονες διαμαρτυρίες, έτσι κρίνουν βέβαια όλες τις αντιδράσεις και τις διαμαρτυρίες των Ελλήνων μετά την σφαγή των εισοδημάτων μας στο βωμό του οικονομικού ορθολογισμού αλλά χωρίς να πειράζουν τα ΥπουργοΒουλευτικά κεκτημένα .
 Πλησιάζει η ώρα και το βλέπουν να βγουν πραγματικά αληθινά τα λόγια του ίδιου του Πρωθυπουργού μας που είχε πει ότι «αν αποτύχουμε θα μας πάρουν με τις πέτρες» γιατί  Φωνή Λαού Οργή Θεού.- 
http://fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών