1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ενημέρωση για το Blog στην ιστοσελίδα της ΟΣΥΕ και απόψεις σχετικά με δηλώσεις εκπροσώπων της Τρόικας (fylakhkerkyras.blogspot.com 14-2-10)


Συνάδελφοι, από 10-1-2011 έχει αρχίσει να υλοποιείται μία σκέψη που είχα .
Η δημιουργία διαδικτυακού τόπου (Blog) στην οποία οι συνάδελφοι του Καταστήματος Κράτησης Κέρκυρας θα μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για θέματα που άπτονται του καταστήματος και όχι μόνο.      
Δράσεις, ενέργειες ανακοινώσεις και επιστολές του Δ.Σ θα αναρτώνται άμεσα για την ενημέρωση μας.
Θέσεις, σκέψεις και τοποθετήσεις συναδέλφων επίσης θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία βέβαια χωρίς απρεπείς χαρακτηρισμούς.
Τώρα στην επικαιρότητα και για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα ιδιαίτερα μετά την έλευση των υπαλλήλων της Τρόικας και τα όσα ξεστόμισαν στα ΜΜΕ.
Μας έκαναν μαθήματα περί απεργιών, οικονομίας και μας προέτρεψαν να εκποιήσουμε περιουσιακά μας στοιχεία ύψους 50 δισεκατομμυρίων.
Γιατί δυσανασχετήσαμε σαν λαός δεν μπορώ να καταλάβω, ή μάλλον καταλαβαίνω ότι η κυβέρνηση θα πρέπει επιτέλους να μας ενημερώσει για το τι ακριβώς έχει υπογράψει στο μνημόνιο.
Ο κ. Μητρόπουλος έχει αναφέρει επανειλημμένα ότι όσα γίνονται και όσα λέγονται από τους εκπροσώπους της Τρόικας είναι ταυτόσημα με αυτά που υπόγραψε η Κυβέρνηση στο μνημόνιο.
Στο 1ο μνημόνιο λέει ξεκάθαρα ότι ο δανειολήπτης δηλαδή η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει καμία εξουσία στα περιουσιακά της στοιχεία καθώς επίσης στο 4ο μνημόνιο αναφέρεται χαρακτηριστικά και η εκποίηση κρατικής περιουσίας .
Έρχεται τώρα  ο εκπρόσωπος της Κομισιόν στη τρόικα, Σέρβας Ντερούζ και ζητά από την κυβέρνηση να πουλήσει, μεταξύ άλλων, «παραλίες για να αναπτυχθεί ο τουρισμός», το Ελληνικό, τη ΔΕΗ και να μειώσει τη συμμετοχή της σε τράπεζες. 
Μας ζητάνε να πουλήσουμε κρατική περιουσία για να κερδίσουμε 50 δις την ώρα που τα τελευταία 15 χρόνια από πωλήσεις σε περίοδο που οι τιμές ήταν καλές συγκεντρώσαμε 16 δις , άρα μας ζητάνε μέχρι το 2015 να ξεπουλήσουμε και μάλιστα κοψοχρονιάς .
Ήξεραν τι υπόγραφαν οι κυβερνώντες ή δεν κατάλαβαν ότι υπόγραφαν εκχώρηση δικαιωμάτων μας;

     "ΗΞΕΡΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ή όχι"

Ο δημοσιογράφος κ. Ιγνατίου αποκάλυψε στο κανάλι που εργάζεται ότι όλα όσα είπαν περί  αποκρατικοποιήσεων και ξεπουλήματος, τα ήξερε όλα ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί της κυβέρνησης εκθέτοντας τον πρωθυπουργό και όσους σήμερα και μετά την δήλωση της κυβέρνησης τα ξημέρωμα  εμφανίζονται ως θιγμένοι από της Τρόικας και τους εκπροσώπους της.

Τι υπογράψατε κύριοι και υποθηκέψατε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, πείτε την αλήθεια.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών