1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Επιστολή Κωστελέτου Α. στην ΟΣΥΕ για Κουτσούκο Βασίλη (3-2-11)


Κωστελέτος Αντώνης                               Κέρκυρα 3-2-2011                                             
Εκπρόσωπος σην ΟΣΥΕ
Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας
                                                                                                             ΠΡΟΣ :

                                                                                                           Ο.Σ.Υ.Ε


 Ο ξαφνικός θάνατος του συνάδελφου Κουτσούκου Βασίλη μας συγκλόνισε αφάνταστα.
 Ο Βασίλης ή « παρέας » όπως τον φωνάζαμε στην Κέρκυρα που υπηρέτησε τα πρώτα χρόνια ήταν ένα παιδί ευδιάθετο, χαμογελαστό και γενικά ο άνθρωπος για παρέα.
 Η μοίρα όμως που είναι απρόβλεπτη και δεν συμμερίζεται αν κάποιος είναι νέος, καλός ή όχι, κόβει το νήμα της ζωής χωρίς ευαισθησίες .
 Πίσω του όμως ο συνάδελφος άφησε μία σύζυγο και ένα παιδί μόλις δύο ετών να παλέψουν μόνοι τους χωρίς καμία βοήθεια, γιατί δυστυχώς η θητεία των εννέα χρόνων του Βασίλη στην υπηρεσία και η ψυχρή πλευρά του κράτους να μη προνοεί, δεν επιτρέπει την χορήγηση σύνταξης στην οικογένεια του.
 Σε καιρό δύσκολο για εύρεση εργασίας αυτή η κοπέλα πρέπει να σταθεί στα πόδια της να αντιμετωπίσει αυτό το παιχνίδι το άσχημο που της έπαιξε η ζωή και συγχρόνως να σταθεί στο παιδί της ως πατέρας και μητέρα μαζί.
 Η κίνηση των συναδέλφων του καταστήματος κράτησης Θεσσαλονίκης για οικονομική ενίσχυση σαφώς και είναι άξια επαίνου αλλά προσωρινή που δεν εξασφαλίζει μακροπρόθεσμα την οικογένεια του Βασίλη.
 Μήπως θα πρέπει η Ομοσπονδία μας να κάνει κάποια ενέργεια ώστε αυτή η κοπέλα να καταφέρει να μοριοδοτηθεί και σε επικείμενες προσλήψεις  να έχει περισσότερες ελπίδες  να εργαστεί στο κατάστημα κράτησης που εργαζόταν ο Βασίλης;
Σαφώς και αυτονόητο είναι ότι η Ομοσπονδία δεν μπορεί να κάνει διορισμούς αλλά θα πρέπει από την μεριά μας να δώσουμε με επιχειρήματα να καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι πρέπει να υπάρχει μία μέριμνα σε τέτοιες περιπτώσεις.
 Η Ομοσπονδία μας έχει δήξει και στο παρελθόν την ευαισθησία της με πράξεις και έτσι πιστεύω ότι θα μελετήσει τις επισημάνσεις μου  και τον προβληματισμό μου αυτό ο οποίος δεν ήρθε αβίαστα και για να φανώ ποιο ευαίσθητος, αλλά στην ιδέα και μόνο ότι θα μπορούσε κάτι τέτοιο να συμβεί στην δική μου οικογένεια , ένιωσα την ανασφάλεια που βιώνει η οικογένεια του Βασίλη.
 Η εργασιακή ανασφάλεια που υπάρχει σήμερα θα πρέπει να γίνει η αιτία ώστε να ήμαστε εμείς οι οποίοι  προνοούμε για τους συναδέλφους σε ένα κράτος που βλέπει τα πάντα ψυχρά λογιστικά.
  

                                                
                                                        ΚΩΣΤΕΛΕΤΟΣ  ΑΝΤΩΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών