1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

Επιστολή Κωστελέτου Α στην εκπομπή Καλημέρα στο ALTER (31-5-10)

From: Antonios Kosteletos
To: kalimera@alter.gr
 Date: Mon, May 31, 2010 10:11:50 AM

 Κύριε Αυτιά υποχρεώνομαι να σας γράψω γιατί το τηλεφωνικό σας κέντρο είναι φορτωμένο. 
 Είμαι Σωφρονιστικός υπάλληλος του καταστήματος κράτησης Κέρκυρας και αντιπρόεδρος της Ένωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας και θα ήθελα να εκφράσω και εγώ την αγανάκτηση μας όταν βλέπουμε τον μισθό μας να συρρικνώνεται και το όριο ηλικίας μας μάλλον να ανεβαίνει στα 40 έτη εργασίας.
 Είναι δυνατόν να βγαίνουν οι συνάδελφοι στην σύνταξη μετά από 40 χρόνια εργασίας ; Πως μπορεί να είναι συνάδελφος 60 - 64 χρονών και να κάνει αυτήν την εργασία, τι νομίζουν ότι ήμαστε φύλακες κολεγίων;
 Είναι δυνατόν υπάλληλο των φυλακών με αυτές τις συνθήκες εργασίας που δεν είναι σας διαβεβαιώνω καθόλου ευχάριστες και το προσδόκιμο ζωής του δυστυχώς είναι μικρό να τον εξισώνουμε με τον υπάλληλο άλλου κλάδου του δημοσίου;
 Οι μειώσεις στους μισθούς μας είναι μεγαλύτερες αν αναλογιστούμε ότι μας έχουν γίνει και μειώσεις στα νυκτερινά μας που δεν επαρκούν πλέον ώστε να πληρωθούν και οι ώρες που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί, και λέμε ότι αυτή η νυκτερινή εργασία δεν είναι έξτρα της εργασίας μας είναι οι ώρες που ήμαστε υποχρεωμένοι να εκτελέσουμε και η χρηματική αποζημίωση είναι η ελάχιστη για νυκτερινή εργασία.
 Δεν θα σας κουράσω άλλο άλλωστε για το τι αντιμετωπίζει ο Σωφρονιστικός υπάλληλος μπορεί να σας το μεταφέρει και ο κ. Μητρόπουλος που γνωρίζει την κατάσταση μας.
 Συγχαρητήρια για την εκπομπή σας και πάντα να βγάζεται ανθρώπους που είναι γνώστες σε μισθολογικά και εργασιακά θέματα όπως ο κ. Ρομανιάς και ο κ. Μητρόπουλος.
 Ευχαριστώ .-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών