1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Κανένα νέο κρούσμα στις Φυλακές της Κέρκυρας, δηλώσεις στο corfutv τςη Διευθύντρια των Φυλακών Κέρκυρας κ. Σταύρου.

 Κανένα νέο κρούσμα δεν υπάρχει στις Φυλακές της Κέρκυρας, όπως δήλωσε μιλώντας corfutv η Διευθύντρια των Φυλακών Κέρκυρας κ. Σταύρου.

Η ίδια επεσήμανε ότι: «Πλέον εδώ και επτά ημέρες οι κρατούμενοι έχουν επιστρέψει στην κανονική ροή της ζωής τους στις φυλακές, έχουν αναρρώσει πλήρως και πλέον δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν υπάρχει καμία καραντίνα και τα μέτρα ήταν αποτελεσματικότατα. Εξαρχής τηρήσαμε όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τα πρωτόκολλα στο κατάστημα κράτησης και πραγματικά πήραμε ουσιαστικά μέτρα γι’ αυτό και καταφέραμε και περιορίσαμε τον ιο χωρίς να έχουμε νέα κρούσματα“.

 

Η άμεση αντίδραση της Διεύθυνσης των Φυλακών Κέρκυρας, η άψογη συνεργασία του Αρχιφύλακα με το προσωπικό και καμία έκπτωση στα μέτρα για την καταπολέμηση του ιού, έχει ως αποτέλεσμα την μη περαιτέρω διάδοση του ιού πέραν των αρχικών κρουσμάτων σε άλλους κρατούμενους του καταστήματος.

Οι κρατούμενοι που νόσησαν πλέον έχουν αναρρώσει και η καραντίνα στην Ακτίνα έχει τελειώσει.και προαυλίζονται κανονικά.

Σε όλα όσα προανέφερα σαφώς συνέβαλε και ότι το κατάστημα της Κέρκυρας  έχει κελιά και όχι θαλάμους όπως η πλειοψηφία των άλλων καταστημάτων.

Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε εφησυχάσει και δεν παίρνουμε τις προφυλάξεις που πρέπει.

Οι υπάλληλοι εξακολουθούν να εισέρχονται στους χώρους των κρατουμένων με μάσκα και γάντια και καθημερινά γίνεται απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων.

Μπορεί "μία μάχη να την κερδίσαμε, ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει" ....!!!!!!!

Α.Κ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών