1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Λαθρομετανάστες, Φυλακές, Ελλάδα... Ώρα Μηδέν


Λαθρομετανάστες και πρόσφυγες προσπαθούν να περάσουν στην Ελλάδα με την βοήθεια της Τουρκίας και τις ευλογίες του σουλτάνου Ερντογάν ώστε η Τουρκία να πιέσει την Ευρώπη για χρήματα και για να υλοποιήσει τα σχέδια της στην Συρία ψάχνοντας συμμάχους από την Αμερική και τον Τραμπ μέχρι το ΝΑΤΟ αφού τα βρήκε σκούρα με τον μέχρι χθες σύμμαχο της την Ρωσία που έδειξε στον Τούρκο πολεμοχαρή Ερντογάν ότι θα είναι απέναντι του στις επεκτατικές βλέψεις του στην Συρία.
Θα ήθελα να αναδείξω την ποιότητα των ανθρώπων αυτών που προσπαθούν να μπουν στην χώρα μας με τα μάτια ενός ανθρώπου που εργάζεται στις φυλακές και που έχει δει ότι ο αριθμός των ποινικών αλλοδαπών κρατουμένων αυξάνεται ραγδαία εδώ και 5 χρόνια περίπου. Στο ερώτημα πώς γνωρίζω ότι οι αλλοδαποί στα καταστήματα κράτησης αυτά τα τελευταία χρόνια είναι λαθρομετανάστες θα απαντήσω ότι κατά προσέγγιση ο αριθμός των αλλοδαπών κρατουμένων από το Ιράν, Πακιστάν, Σομαλία, Συρία και τέτοιων χωρών τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί κατακόρυφα.
Μα είναι όλοι αυτοί οι κρατούμενοι από τους μετανάστες και πρόσφυγες που μπήκαν στην χώρα μας;
Πως είναι δυνατόν μία χώρα σαν την Ελλάδα με τόσα χρόνια κρίση οικονομική με την μεγάλη ανεργία έως και σήμερα να μπορέσει να απορροφήσει αυτό τον μεγάλο αριθμό ανθρώπων που μπαίνουν παράνομα ώστε να μπορέσουν να ζήσουν με κάποια αξιοπρέπεια;
Είναι σαφές ότι είναι αδύνατο όλοι αυτοί να βρουν εργασία έστω και με τον ελάχιστο μισθό .
Είναι δυνατόν με την ακρίβεια που υπάρχει  στην χώρα μας αυτοί οι άνθρωποι και οι οικογένειες τους να σταθούν στον κοινωνικό ιστό έστω και με τα επιδόματα που τους παρέχει το κράτος;
Η απάντηση είναι κατηγορηματικά ΟΧΙ...
Πώς θα μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια αυτοί, την ώρα που ο Έλληνας κάνει έναν καθημερινό αγώνα για να επιβιώσει;;;
Άρα ένας πολύ μεγάλος αριθμός εξ αυτών έχει στραφεί στην παρανομία και το βλέπουμε οι εργαζόμενοι στις φυλακές καθημερινά εδώ και χρόνια ότι ο αριθμός των κρατουμένων τέτοιων χωρών έχει αυξηθεί δραματικά.
Δεν θα σταθώ για να δείξω την ποιότητα τους και την κουλτούρα τους στα όσα έχουμε δει στα ΜΜΕ και ιδιαίτερα στο ίντερνετ για τον τρόπο που συμπεριφέρονται, κάνοντας ζημιές, βρίζοντας χυδαία κλπ αυτούς που προσπάθησαν να τους βοηθήσουν.
Δεν θα σταθώ στον τρόπο που συμπεριφέρονται στις γυναίκες και ιδιαίτερα στα παιδιά και τι αξία δίνουν στην ανθρώπινη ζωή.
Θα σταθώ όμως στα όσα καθημερινά βλέπουμε οι εργαζόμενοι στις φυλακές .
Βλέπουμε ανθρώπους που είναι εθισμένοι σε ουσίες και παίρνουν ο καθένας τους ένα μεγάλο αριθμό ψυχοφαρμάκων και συνέχεια ζητάνε και περισσότερα.
Βλέπουμε ότι προκειμένου να καταφέρουν αυτό που θέλουν ότι είναι αυτό, απειλούν, βρίζουν, κάνουν επιθέσεις στο προσωπικό και αυτοτραυματίζονται .
Ο τρόπος συμπεριφοράς τους είναι κάκιστος και εριστικός και πάντα στο τέλος το παίζουν ως τα θύματα της ιστορίας.
Αυτοί που μετά το πέρας της ποινής τους δεν μπορεί το κράτος να τους απελάσει για τον οποιονδήποτε λόγο, καταλήγουν ξανά ελεύθεροι στην κοινωνία να ζήσουν πως;;;;
Πώς θα μπορέσουν να αγοράσουν τα φάρμακα που τόσα χρόνια έπαιρναν τσάμπα και που χωρίς αυτά δεν μπορούν να ζήσουν;;;
Πως είναι δυνατόν αυτοί που αποφυλακίζονται και που μέσα στην φυλακή δεν είχαν ούτε τα απαραίτητα και τους τα χορηγούσε η υπηρεσία να ζήσουν ήσυχα στην κοινωνία χωρίς να κυλήσουν στην παρανομία;;;
Πολλοί από αυτούς το λένε με άνεση κιόλας ότι πάλι τα ίδια θα κάνουν δηλαδή κλοπές, ληστείες και κάθε τι παρανομία και αν τους πιάσουν δεν τρέχει τίποτα γιατί στην φυλακή θα έχουν κρεβάτι, φαγητό, τσιγάρα και τα ψυχοφαρμακα τους τσάμπα που κοστίζουν μια περιουσία στον Έλληνα φορολογούμενο....
Και έτσι ζουν με το μυαλό τους αυτοί καλά και εμείς χειρότερα !!!!!
Με όσα προανέφερα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που φεύγουν από την χώρα τους κατατρεγμένοι από την καταπίεση και τους πολέμους και αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον για αυτούς και τις οικογένειες τους.
Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και αυτοί που ζουν στην χώρα μας έντιμα και εργάζονται για να ζήσουν χωρίς να μπουν στην παρανομία.
Αλλά δυστυχώς από αυτά που βλέπουμε ένας μεγάλος αριθμός για να μην πω ο μεγαλύτερος θέλει να ζήσει χωρίς να κάνει τίποτα και να του παρέχει τα πάντα το Ελληνικό κράτος άρα κατά συνέπεια αφού δεν μπορεί να γίνει αυτό καταφεύγουν στον εύκολο δρόμο της παρανομίας.
Ο Έλληνας που έχει διδάξει πολιτισμό ποτέ δεν ήταν ρατσιστής το αντίθετο μάλιστα θα έλεγα ότι έχει ανοίξει την αγκαλιά του και έχει δώσει χέρι βοηθείας σε κάθε κατατρεγμένο που η μοίρα τον έβαλε στην διαδικασία να φύγει από την χώρα του.
Ο Έλληνας όμως δεν μπορεί να διανοηθεί ότι αυτό το χέρι βοηθείας που προσφέρει πάνε να του το κόψουν.
Κάνει υπομονή αλλά και η υπομονή έχει ένα όριο και δεν θέλει κανείς να εκλάβει αυτήν την υπομονή ως αδυναμία.
Ο ρατσισμός, για άλλους και όχι από εμάς τους Έλληνες!!!
Οι αντοχές μας έχουν ξεπεράσει πλέον τα όρια μας και δεν μπορούμε να βλέπουμε ότι ένας πολεμοχαρή σουλτάνος πάει να εκτροχιάσει μια Ευρώπη με απειλές για να κάνει τα τρελά του όνειρα πραγματικότητα.
Δεν μπορούμε να βλέπουμε μία προσπάθεια και μία προπαγάνδα με fake news κατασκευασμένα από τους Τούρκους ότι οι Έλληνες, η Αστυνομία και ο Στρατός μας σκοτώνουν και βασανίζουν πρόσφυγες και μετανάστες την ώρα που το διαδίκτυο είναι γεμάτο με βιντεάκια για το πώς τα φτιάχνουν και τα σκηνοθετούν οι Τούρκοι και μετά μάλιστα έχουν το θράσος δημόσια να τα προβάλουν για να μας διαβάλουν.
Δεν μπορούμε να βλέπουμε το φορτίο αυτό να το σηκώνει μόνο η Ελλάδα και οι άλλες χώρες απλά να μας λένε ότι μας καταλαβαίνουν μόνο στα λόγια και από πράξεις τίποτα!!!
Η Ευρώπη πρέπει να καταλάβει ότι ο σουλτάνος ροκανίζει τα θεμέλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ότι ήλθε η ώρα να τον απομονώσουν τώρα χωρίς καμία καθυστέρηση !!!!
Η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ πρέπει να βάλει πάγο στις επεκτατικές βλέψεις του σουλτάνου και όχι να τον χαϊδεύουν χάρη σε κάποια συμφέροντα ορισμένων χωρών σε βάρος της Ελλάδας...

Α.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών