1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Ελλάδα μόνη...


Το ΝΑΤΟ λέει τάσσεται υπέρ της Τουρκίας και στον Ερντογάν για τους νεκρούς Τούρκους στην Συρία !!!
Δηλαδή στηρίζει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις των Τούρκων μέσα σε ένα ξένο κράτος που υπερασπίζεται τα εδάφη του.
Τάσσονται υπέρ ενός ανθρώπου που θέλει την "Μεγάλη Τουρκία" και φτιάχνει χάρτες κατά το δοκούν και που θέλει την Τουρκία σε εποχές που είχαμε τουρκοκρατία....
Υπερασπίζονται έναν πολεμοχαρή τύπο και είναι υπέρ ενός δικτάτορα που φυλακίζει στην χώρα του όποιον λέει κάτι που δεν τον συμφέρει ή είναι αντίθετος στα δικά του πιστεύω.
Είναι υπέρ ενός "Δικτάτορα - Χαλίφη" που ζει αυτός και η οικογένεια του στην απόλυτη χλιδή και ο λαός του στην απόλυτη φτώχεια.
Είναι υπέρ ενός ψυχακια που απειλεί την Ευρώπη με τους μετανάστες και η Ευρώπη του συμπαραστέκεται ενώ στις απειλές και τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις του σε χωρικά ύδατα και εναέριο χώρο της Ελλάδας σφυρίζουν αδιάφορα....
Στις Ελληνικές ανησυχίες που έχουμε εκφράσει σφυρίζουν αδιάφορα και απλά μας λένε "Να τα βρούμε μεταξύ μας" !!!!!!
Είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ, εμάς μας έχουν γραμμένους και τον Τούρκο τον "χαϊδεύουν"...!!!!!
Που μας έχουν βοηθήσει όταν η Τουρκία στέλνει μετανάστες;;;;
Που μας βοηθούν στο έξυπνο σχέδιο του Σουλτάνου που χωρίς να χαραμίσει ούτε μία σφαίρα μας δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στην χώρα μας με λαθρομετανάστες που μόνο πρόσφυγες δεν είναι....
Σύριοι πάντως είναι ελάχιστοι και βλέπουμε λαθρομετανάστες από το Μαρόκο, Κονγκό, Τυνησία, Μαλαισία, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Σομαλία κλπ και χωρίς να αποκλείεται να χρησιμοποιεί ακόμα και Τζιχαντιστές όπως χρησιμοποιεί και στην Συρία.
Θα έπρεπε τα σύνορα μας από ξηρά και θάλασσα στην κρίση αυτή να φυλάσσονται και με την Ευρωπαϊκή συνδρομή και όχι να μας λένε απλά να μην μπουν λαθρομετανάστες που έχουν έρθει σε εμάς σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
Θα έπρεπε στις απειλές αυτού του "Χαλίφη" που μας απειλεί με γεωτρήσεις στα χωρικά μας ύδατα να του είχαν τρίξει τα δόντια και όχι να τον έχουν στην ζεστή και την Ελλάδα στο κρύο.
Γιατί είμαστε στο ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΝΩΣΗ αφού ούτως ή άλλως είμαστε απελπιστικά μόνοι μας;
Βλέπουμε μια Γερμανία που στηρίζει τον Ερντογάν μόνο και μόνο γιατί έχουν συμφέρον, αγοράζουν βλέπετε όπλα, πλοία κλπ από τους Γερμανούς και έχουν γερμανικές επιχειρήσεις στην Τουρκία με φτηνά εργατικά χέρια...
Που είναι η στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ;;;
Είμαστε μόνοι μας και πρέπει να το καταλάβουμε.... ΤΕΛΟΣ !!!!

Υ.Γ : Ο ΣΥΡΙΖΑ καλά θα κάνει αυτήν την στιγμή να μην ψαρεύει ψήφους με μια αντιπολιτευτική τακτική που είναι για γέλια.
Τους είδαμε ως κυβέρνηση τι έκαναν και είδαμε και τα χάλια τους με τους μετανάστες που .... έγιναν τουρίστες που "μαύρισαν" από τον ήλιο μας και είδαμε και τα δικά τους ελεύθερα ΧΟΤ ΣΠΟΤ μεταναστών που έχουν κατακλεψει τους Έλληνες που τους έδωσαν χέρι βοηθείας.
Εγώ τουλάχιστον μπορώ να πω ότι τους λεγόμενους λαθρο-τουριστες και ταλαίπωρους του ΣΥΡΙΖΑ τους βλέπω ως κρατούμενους στην φυλακή και δεν μπορώ να ακούω από το ΣΥΡΙΖΑ να λένε να ανοίξουμε τα σύνορα μας...
Αυτές τις δύσκολες ώρες δεν χωράει αντιπολίτευση για γέλια.....

Α.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών