1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Σύστημα κολοτουμπα

Όλα για την βουλευτική και υπουργικη καρέκλα γίνοντε... και στο βωμό της εξουσίας !!!!
Η κολοτουμπα πέφτει σύννεφο και η ιδεολογία, οι θέσεις, τα κόμματα, η ιστορία της χώρας μας και όσα δημοσια έχουν λεχθεί ξεχνιούνται με μοναδικό θυμα τους Έλληνες ψηφοφόρους που τους πίστεψαν και τους έδωσαν την ψήφο τους .
Πόσο μπορούν να πιστεύουν ότι θα μας εμπαίζουν;;;

Η κυβέρνηση από το σκίζω τα μνημόνια, την κατάργηση του ΕΜΦΙΑ και των πολλών φορων, με αυξήσεις μισθών και θέσεις εργασίας, κάνει τα αντίθετα αυτών.
Βλέπουμε την πιστή εφαρμογή των μνημονίων, αυξήσεις φόρων, τον ΕΝΦΙΑ στην θέση του, εργαζόμενους των 400€ και απογνωσή του Έλληνα πολίτη που ο μισθός του δεν του φτάνει ούτε για τους φόρους....
Ίσως η μεγαλύτερη κολοτουμπα που έχουμε δει στην ιστορία της Δημοκρατίας....!!!!
Βέβαια αποκορύφωμα είναι η διαστρέβλωση της ιστορίας μας και η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας και ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα τους έδωσαν λύση με τα Σκόπια και ότι είναι αυτοί που μας έβγαλαν από τα μνημόνια...!!!!
Αφού βλέπουν ότι η ώρες τους και η θητεία τους τελειώνει κάνουν μια απελπιδα προσπάθειά με όπλο την συμφωνία των Πρεσπών να διαλύσει τα μικρά κόμματα και τα βουλευτικά απολειφαδια τους να τα προσκολλισουν στο ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν τους φτάνει το παλιό ΠΑΣΟΚ που έχουν στους κόλπους τους θελουν να παρουν και τους υπόλοιπους μαθουσαλες της πολιτικής που έχουν απομείνει του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή τον Γιωργάκη και τα άλλα λείψανα του πάλαι ποτέ παλιού ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο.
Και ενω κάποιοι υπουργοί αγοράζουν ομπρέλες των 480€ για να μην τους πιάνει το ...... φτύσιμο και άλλοι αγοράζουν πανάκριβα iPhone  για πλάκα με χρέωση στον Έλληνα πολίτη, διαλύουν τον εταίρο τους ΑΝΕΛ που είχαν μια εντιμη σχέση όπως ελεγαν αλλά τώρα που δεν χρειάζεται ας τον διαλύσουμε σπέρνοντας διχόνοια.
Ποτάμι τέλος το πηρε ο ποταμός και ο Διατονας Αστέρας Θοδωράκης...
Το ΚΙΝΑΛ ξαναγίνεται σιγα σιγά ΠΑΣΟΚ οπως έπρεπε και οι φευγατοι κλασικά πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ...
Η Νέα Βουλή θα έχει απ'ότι φαίνεται μονο ΝΔ, ΣΥΡΊΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Χρυσή Αυγή τα υπόλοιπα μας τελειωσαν ... απορροφηθηκαν και διαλύθηκαν.....
Βέβαια χρόνο για κολοτουμπες έως και τις ερχόμενες εκλογές έχουμε.... όπως και για ψιλό-δωράκια για την ψήφο μας αλλά στο τέλος το μάρμαρο το πληρωνουμε εμείς οι απλοί Ελληνες πολίτες....

Α.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών