1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ... ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ-ΜΜΕ



Όταν είχε εξαγγείλει ο Γ. Παπανδρέου δημοψήφισμα αυτοί που τον ξευτέλισαν ήταν η Μέρκελ και ο Σαρκοζί και στην συνέχεια οι εσωκομματικοί και πολιτικοί του αντίπαλοι.
Τον ξευτέλισαν οι Ευρωπαίοι φίλοι - εταίροι μας και στην ουσία τον αποκαθήλωσαν γιατί τόλμησε να τους φέρει αντιρρήσεις με το δημοψήφισμα.

Από την ημέρα που ο Τσίπρας ως Πρωθυπουργός μίλησε για Δημοψήφισμα ο πόλεμος ξεκίνησε εκ των έσω με την αντιπολίτευση και την πλειοψηφία των ΜΜΕ να συμπορεύονται επιλεκτικά με σενάρια τρόμου και επιλεκτικές ειδήσεις.
Τρανταχτό παράδειγμα οι συγκεντρώσεις για το Ναι ή το ΟΧΙ στο σύνταγμα.
Οι συγκεντρώσεις συμπαράστασης της Κυβέρνησης στα ψιλά ενώ οι συγκεντρώσεις για την και καλά παραμονή μας στην Ευρώπη και κατ' ουσία ενάντια της Κυβέρνησης με πλάνα εκτενέστατα, με πλάνα πανοραμικά, δημοσιογράφους στην καρδιά της συγκέντρωσης με συνεντεύξεις κλπ.
Πλάνα 5λεπτα - 10λεπτα από τα ΑΤΜ και συνεντεύξεις μόνο όσων βρίζουν την Κυβέρνηση.    
Δηλαδή ... ίση μεταχείριση, μπράβο.
Κανονική πλύση εγκεφάλου δηλαδή με ότι μπορεί να προτρέψει τον Έλληνα Πολίτη από το να ψηφήσει ΝΑΙ στα μέτρα των δανειστών και στο ξεφτίλισμα για ακόμα μία των Ελλήνων.
Η παρεμβάσεις των δανειστών στα εσωτερικά της χώρας δεν μας πειράζει που απλά λένε ότι δεν μας κάνει η Κυβέρνησης σας γιατί δεν χορεύει όταν της λέμε και δεν σκύβει το κεφάλι όπως οι προκάτοχοι τους.
Συμφωνούμε στις συγκυβερνήσεις που απλά υπογράφουν αβίαστα τις προσταγές των δανειστών; Θα το δούμε την Κυριακή.
Και τι δεν είδαμε κατά του Τσίπρα που τόλμησε να σηκώσει κεφάλι στους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ της Ελλάδας.
Δήμαρχοι, Μητροπολίτες, ΝΑΙ στα μέτρα, ακόμα και προέδρους συνδικάτων και φορέων που όταν άκουσαν για ΦΠΑ 23% έλεγαν για καταστροφή του τουρισμού τώρα τους ακούμε να λένε ΝΑΙ στα μέτρα.
Η αρνητική προπαγάνδα θα κλιμακωθεί για να μας πείσουν για το ΝΑΙ σε όλα τα μέτρα των Δανειστών, εμείς θα τους ακούσουμε;   
Αυτό που είδαμε ίσως για πρώτη φορά είναι ο Έλληνας Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας να παρουσιάζεται ως Έλληνας με Αξιοπρέπεια και να λέει την άποψη του ως ίσος εταίρος του Ευρωπαϊκού οικοδομήματος, πράγμα που δεν έκαναν οι προκάτοχοι του Έλληνες Πρωθυπουργοί.

Α.Κ  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών