1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

OXI 2015



Τα γεγονότα και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες με επίκεντρο την Ελλάδα διεθνώς.
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε Δημοψήφισμα με ερώτημα ΝΑΙ στις προτάσεις των δανειστών που θα έχει ως αποτέλεσμα την μεγαλύτερη φτωχοποίηση αυτών που σηκώνουν εδώ και 5 χρόνια όλα τα βάρη της λιτότητας και το ΟΧΙ στις προτάσεις των δανειστών που θα δώσει στην κυβέρνηση την δυναμική να διαπραγματευτεί με μεγαλύτερη δυναμική την ελάφρυνση του χρέους που οι πάντες γνωρίζουν ότι δεν είναι βιώσιμο και την δίκαιη κατανομή των βαρών στους πολίτες καθώς και μία προοπτική ανάπτυξης της Χώρας.

Από την ανακοίνωση του Δημοψηφίσματος και μετά σείστηκε το σύμπαν.
Στο εσωτερικό της χώρας η αντιπολίτευση στην ουσία συμμαχεί με τους Δανειστές αφού λένε ΝΑΙ στα λεγόμενα των δανειστών με οποιοδήποτε κόστος.
Λένε ΝΑΙ σε αυτούς που επί πέντε μήνες λένε στην Κυβέρνηση Τσίπρα ή δηλώνεις υποταγή και κάνεις αυτό που θέλουμε εμείς ή χρεοκοπεί η χώρα και μένετε εκτός ευρώ και Ευρώπης.
Λένε ΝΑΙ αυτοί που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, αυτοί που 40 χρόνια είναι στην εξουσία και μας εξαθλίωσαν και μας ταπείνωσαν.
Λένε ΝΑΙ αυτοί που κατέβασαν τα παντελόνια τους στις ορέξεις των δανειστών που στην ουσία μας δάνειζαν για να πλουτίζουν αυτοί.
Δείτε τι κέρδος είχαν οι λεγόμενοι εταίροι μας την ώρα της Ελληνικής και όχι μόνο κρίσης.
Δείτε τα Δις κέρδους της Γερμανίας που μας επικρίνουν και από πάνω λέγοντας ότι οι Έλληνες ζουν σε βάρος των Γερμανών και με τα χρήματα τους. 
Τα Ελληνικά ΜΜΕ στην πλειοψηφία τους οργιάζουν με σενάρια τρόμου και υποβάλουν την κοινωνία μας με επιλεκτικές ειδήσεις που δραματοποιούν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.
Επί ώρες μας πλασάρουν τα σενάρια τρόμου και τις αναλύσεις που βλέπουν δυσοίωνο το μέλλον των Ελλήνων και περνούν στα ψιλά και στο τσακ μπαμ τα λεγόμενα βραβευμένων οικονομολόγων και αναλυτών που συμφωνούν με την αντίδραση της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Περνάνε στα ψιλά την άποψη αυτών που επικρίνουν την πολιτική λιτότητας που έχει επιβάλει η Γερμανία της Μέρκελ και του Σόιμπλε.
Περνάνε στα ψιλά τα λεγόμενα ακόμα και αυτών που στο παρελθόν συμμετείχαν στα μέτρα για την Ελλάδα όπως ο Στροσκάν που λέει ότι ακολουθήθηκε λάθος πολιτική για την χώρα μας.
Πλασάρουν μόνο επί ώρες τις αναλύσεις της τρομολαγνείας.
Το αίσχος των Ευρωπαίων και του Ντάισελμπλουμ επίσης πέρασε επιγραμματικά με τον αποκλεισμό της Ελλάδας και την μη πρόσκληση του Βαρουφάκη στην τελευταία συνεδρίαση.
Ευτυχώς υπήρχαν και έντονες φωνές από αρκετούς παρεβρισκόμενους και ότι αυτή η κίνηση ήταν λάθος από την μεριά του Ντάισελμπλουμ όσο και αν προσπάθησε ο ίδιος με δηλώσεις του να καλύψει το λάθος του. 
Μίλησαν όλοι, βγήκε να μιλήσει και ο κ. Σημίτης που μας έβαλε στο ευρώ με αλχημείες και χωρίς να είμαστε καν έτοιμοι.
Μίλησε και ο κ. Γιωργάκης Παπανδρέου που μας έβαλε στην δαμόκλειο σπάθη του ΔΝΤ και της Τρόικας και που όταν μίλησε αυτός για δημοψήφισμα των ξεφτίλισαν και τον διαπόμπεψαν, τον έκαναν να παραιτηθεί από Πρωθυπουργό διαλύοντας την χώρα και το τότε μεγάλο ΠΑΣΟΚ καθώς και ρίχνοντας μας στην Σκύλα και την Χάρυβδη των κ. Σαμαρά και Βενιζέλου.
Μιλάει επίσης και ο κ. Σαμαράς που ξέχασε προεκλογικά πριν την Εκλογή του τι μας έταζε και τι έπραξε στην συνέχεια.
Τί έγιναν οι προεκλογικές του δεσμεύσεις; ΦΟΥΜΑΡΑ. Μία από τα ίδια υποταγή στους δανειστές, αυτό έπραξε και ο Σαμαράς που κόπτεται για το μέλλον της χώρας και την Ευρωπαϊκή μας πορεία.
Για το Ποτάμι να μη μιλήσω, τους πήρε ο ποταμός τα μυαλά.
Ξέχασε ο κ. Θεοδωράκης τον Σημίτη, τους παχυλούς Μισθούς και μας έγινε ... βιοπαλαιστής εργαζόμενος που με την παρουσία του στην Βουλή αγωνίζεται για την Ελλάδα στην Ευρώπη και που απλά θα ψήφιζε όπως μας έλεγε αυτούς τους μήνες, τα οποιαδήποτε μέτρα θα ήθελαν οι Δανειστές. ΜΠΡΑΒΟ ΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.
Για να μη μακρηγορήσω ακόμα υπάρχει λύση και ελπίδα για λύση αλλά η λύση δεν είναι στα χέρια του κ. Τσίπρα.
Η κίνηση στην σκακιέρα των διαπραγματεύσεων πρέπει να γίνει από τους Ευρωπαίους ... Φίλους μας και την κ. Μέρκελ, που θα πρέπει να καλέσουν τον Πρωθυπουργό της χώρας μας ξανά στο τραπέζι του διαλόγου με ποιο διαλλακτικές προτάσεις, ποιο ανθρώπινες - κοινωνικές προτάσεις που θα δίνουν την αξιοπρέπεια στον Έλληνα πολίτη να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του χωρίς να ταπεινώνεται και να λιμοκτονεί.
Ας σταματήσουν το ξήλωμα του Ευρωπαϊκού οικοδομήματος γιατί η Ελλάδα θα είναι η αρχή και όχι το Τέλος.
THE GAME IS NOT OVER, THE GAME BEGIN..........  

A.K

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών