1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Απάτη και Παραμύθια

Για ακόμα μία χρονιά ακούσαμε από την ΔΕΘ υποσχέσεις που ποτέ δεν τηρούνται.
Για ακόμα μία χρονιά όπως κάνουν όλοι οι Πρωθυπουργοί της χώρας που εγκαινιάζουν την ΔΕΘ, βλέπουν το μέλλον της χώρας ευοίωνο και χωρίς νέα μέτρα για τους Έλληνες φορολογούμενους.
Για 2η συνεχόμενη χρονιά στην ΔΕΘ όπως και στο Ζάππειο ήμασταν θεατές στο ίδιο έργο με σκηνοθέτη και παραγωγό τον κ, Σαμαρά.

Τίτλος έργου ¨απάτη και παραμύθια Νο 2¨

Σαμαράς: Τέλος τα μνημονιακά μέτρα, ήρθε η ώρα να ανακουφιστεί η κοινωνία.

Ναι να ανακουφιστεί η κοινωνία , γιατί τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ είναι Ιδιαίτερα ανησυχητικά και δείχνουν την αύξηση των αυτοκτονιών στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια της κρίσης.
Για να μη μιλήσουμε για την κατάθλιψη που παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις στην χώρα μας σύμφωνα με επίσημες έρευνες.
Δεν πρόλαβε να μιλήσει για ανακούφιση  και διαψεύδεται από τους δανειστές που ζητούν άμεσα νέες περικοπές στις κύριες συντάξεις, τα εφάπαξ, τις επικουρικές και γενικότερα τις παροχές των ασφαλιστικών ταμείων .
Σήμερα Δευτέρα 7 Οκτωβρίου κατατίθεται στη Βουλή το προσχέδιο του προϋπολογισμού και το βέβαιο είναι ότι το 2014 θα αποτελέσει ένα ακόμη έτος λιτότητας για τους Έλληνες πολίτες.
Οι πολίτες θα κληθούν να καταβάλλουν αυξημένους φόρους αλλά το 2014 θα σημαδευτεί από περαιτέρω περιστολή των δαπανών σε κρίσιμους τομείς της οικονομίας, όπως είναι η υγεία και η παιδεία.
Οι φόροι αυτοί, μεταξύ των άλλων, θα προέλθουν :
-Από τη νέα κλίμακα φορολόγησης μισθωτών και συνταξιούχων.
-Από την κατάργηση φοροαπαλλαγών και την κατάργηση εκπτώσεων φόρου για τα παιδιά.
-Την αύξηση της φορολογίας στους ελεύθερους επαγγελματίες.
-Την αύξηση της φορολογίας στα ενοίκια.
Δεν πρόλαβε ο κ. Σαμαράς να κάνει αυτές τις δηλώσεις και διαψεύδεται από  ανώτατους αξιωματούχους του  ΔΝΤ και γενικά της τρόικας που δηλώνουν ότι ανησυχούν για την επιμονή του κ. Σαμαρά ότι δεν θα υπάρξουν νέες προϋποθέσεις λιτότητας με τη νέα βοήθεια, μία υπόσχεση που πιστεύουν ότι δεν θα μπορέσει να τηρήσει.
Το πιο σαφές μήνυμα το άκουσε από τον κ. Μπαρόζο που του υπόδειξε  να μην δημιουργεί υψηλές προσδοκίες ούτε να εμφανίζεται κατηγορηματικός και να αποκλείει τη λήψη νέων μέτρων.
Επίσης  το μέλος της ΕΚΤ Λουκ Κοέν εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί περαιτέρω πακέτα ενίσχυσης των δημοσιονομικών της δεδομένων υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η πρόοδος της χώρας στην βελτίωση της οικονομικής της κατάστασης, είναι πολύ αργή.
Μήπως τα νέα αυτά πακέτα θα μας τα δώσουν χωρίς νέα μνημόνια;
ΕΛΕΟΣ, τι νομίζουν ότι ο Έλληνας συνεχίζει και πιστεύει τα παραμύθια τους;
Μας αρέσει δεν μας αρέσει ο Έλληνας δεν αντέχει άλλο, δεν έχουμε όχι να πληρώσουμε νέα μέτρα αλλά ούτε τα προηγούμενα.
Τώρα μια και τελευταία παραμιλάνε όλοι για Δημοκρατία , Δημοκρατία δεν είναι η φασιστική προσταγή των δανειστών μας για νέα μέτρα και η υποταγή μας στις ορέξεις τους σε βαθμό κακουργήματος για την Ελληνική οικογένεια.
Δημοκρατία δεν είναι να κοιμάσαι έχοντας εργασία και να ξυπνάς απολυμένος και άνεργος.  
Δημοκρατία είναι οι κυβερνώντες να προασπίζονται τα δικαιώματα του Έλληνα και την αξιοπρεπή διαβίωση του και όχι την εξόντωση του.
Όσον αφορά την σύλληψη των Βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής, το θεωρώ πρόχειρο και με μεγάλη δόση κινηματογραφικού σήριαλ .
Έγινε τόσος ντόρος για να αρχίσουν να τους αφήνουν ελεύθερους έστω και με περιοριστικούς όρους ώστε να ξαναδούμε ένα ακόμα σόου του κ. Κασιδιάρη και των ομοίων του με ύβρεις, απειλές, χαστούκια και κλωτσιές,
Για δείτε τι μας έκαναν οι εκάστοτε Κυβερνήσεις μέχρι σήμερα για να δούμε αυτά τα άτομα στην Βουλή!!!
Η Χρυσή Αυγή με ποσοστά μηδαμινά γιγαντώθηκε χάρη των εκάστοτε Κυβερνήσεων και ποιο συγκεκριμένα των Κυβερνήσεων Σιμήτη και μετά κατά την άποψη μου που έτρεψαν τους Έλληνες να ψηφήσουν από αγανάκτηση ένα κίνημα ναζιστικό.
Αυτά τα λίγα είχα να πω μετά από το μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής μου, αλλά όπως όλοι οι συνάδελφοι έτσι και εγώ προσπαθώ να βάλω σε τάξη την ζωή μου μετά από αυτό που έχω υποστεί από τις σοβαρές και όχι πρέπουσες μισθολογικές περικοπές που μας έχουν υποβληθεί .
Τουλάχιστο προσπαθώ να μη χάσω ότι τόσα χρόνια έχτισα για το μέλλον των παιδιών μου.

Αυτό που δεν θα χάσω ποτέ, δεν θα μου αφαιρέσει θα έλεγα καμία Κυβέρνηση είναι η αξιοπρέπεια μου .

Κ.Α



Οι δηλώσεις του κ Αντώνη Σαμαρά στις 30 Σεπτεμβρίου 2011, όταν επέκρινε τα τότε μέτρα της κυβέρνησης Παπανδρέου οταν ο ίδιος σήμερα θα πάρει τα χειρότερα μέτρα  που θα οδηγήσουν τους Έλληνες ακόμα στην εξαθλίωση, την μιζέριακαι την ανεργία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών