1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η Κυβέρνηση της ΝΔ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ και 2656 εργαζόμενοι απολύονται πραξικοπηματικά με μία πράξη νομοθετικού περιεχομένου και μίας ανακοίνωσης λάσπης από τον κ. Κεδίκογλου.
Ο κ. Κεδίκογλου που σε μία σειρά από δημόσιες δηλώσεις του στο παρελθόν και πριν από περίπου είκοσι ημέρες, τόνιζε κατηγορηματικά ότι είναι ψευδές τα όσα λέγονται περί κλεισίματος της ΕΡΤ.
Δεν μας ξαφνιάζει βέβαια ο κ. Κεδίκογλου που απλά είναι … συνεπής με τα πισωγυρίσματα του κόμματος του που προεκλογικά άλλα έταζε και υπόσχονταν και άλλα πράττει υποταγμένο στην ΤΡΟΙΚΑ.
Η υποτιθέμενη κάθαρση θα έπρεπε να ξεκινήσει από τα Διευθυντικά στελέχη με τους υπέρογκους και προκλητικούς μισθούς που οι εκάστοτε κυβερνήσεις διόριζαν κομματικά και έκαναν πλιάτσικο στην ΕΡΤ με τις αποφάσεις τους και δρούσαν σε βάρος των υπολοίπων εργαζομένων.
Συνυπεύθυνους θεωρούμε και το ΠΑΣΟΚ αλλά και την ΔΗΜΑΡ που παρότι δηλώνουν αντίθετοι με το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν μας πείθουν γιατί και αυτοί άλλα έταζαν και άλλα πράττουν συγκυβερνώντας με την ΝΔ.

Για άλλη μία φορά το πολιτικό πρόσωπο της χώρας χωλαίνει για να μη πω βρομάει.- 

Κ.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών