1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ήμαστε συνυπεύθυνοι


Είμαι πραγματικά ευτυχής που στην κυβέρνηση της ΝΔ συμμετέχουν και καλά κόμματα με αριστερή φιλοσοφία που προεκλογικά και μετεκλογικά μας έλεγαν ότι θα κάνουν την διαφορά στην πολιτική σκηνή και ιδιαίτερα ότι θα αγωνιζόταν για τις κοινωνικές αδικίες.
Φαίνεται αυτός ο αγώνας τους από τα νέα μέτρα που πλήττουν για ακόμα μία φορά αυτούς που έχουν σηκώσει το οικονομικό βάρος της χώρας.  
Περικοπή κοινωνικών επιδομάτων , Περικοπή στην υγεία και στην παιδία,   Περικοπή ή κατάργηση δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος αδείας δημοσίων υπαλλήλων, Μείωση των μισθών όσων ανήκουν στα ειδικά μισθολόγια, Περικοπή του εφάπαξ κατά 23% για τους δημοσίους υπαλλήλους αλλά και για τα άλλα Ταμεία, Μείωση των συντάξεων από 700 ευρώ και πάνω, αποκρατικοποιήσεις σε τιμές ευκαιρίας για τα αρπακτικά και έχει ο Θεός τι άλλο θα περικόψουν.
Αυτό είναι το κοινωνικό πρόσωπο της αριστερής πτέρυγας της κυβέρνησης.
Εδώ μας φέρνουν στα πρόθυρα της εξαθλίωσης  και αντί να φτύνουν τους εαυτούς τους που άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα κάνουν, τους πείραξαν τα περί ταμπού και δραχμής καθώς και οι εσωκομματικές απόψεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Εδώ ο κόσμος αυτοκτονεί από την εξαθλίωση και ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης διατυμπανίζει ότι «Κανείς δεν προτίθεται να μας δανείζει πλέον» γιατί «ξοδεύουμε περισσότερα από ότι εισπράττουμε», χωρίς να λέει ότι πληρώνουμε και το χρέος μας συνεχίζει να αυξάνεται αλλά και χωρίς να λέει ότι πληρώνουμε αδρά ψεύτες και άχρηστους πολιτικούς.
«Φαντάζεστε να κυβερνούσαν αυτοί οι άνθρωποι; Πού θα είχαμε μπλέξει; Από τι σωθήκαμε; Κάντε τον σταυρό σας» ήταν η ατάκα του κ. Γεωργιάδη που απευθύνεται στο ΣΥΡΙΖΑ και δεν ντρέπεται που κυβερνάνε αυτοί τόσα χρόνια και μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση!
Θα τροποποιήσω την ατάκα του και ας με συγχωρέσει και αυτό γιατί ταιριάζει κάπως έτσι: «Φαντάζεστε ότι μας κυβερνούν αυτοί οι άνθρωποι; Πού έχουμε μπλέξει; Πως θα σωθούμε; Κάντε τον σταυρό σας να μας απαλλάξουν».
Φόροι, χαράτσια, πρόστιμα, νέα μέτρα, αυτή είναι η πολιτική διαπραγμάτευσης που μας έλεγαν;
Ανατρέξτε στις προεκλογικές δεσμεύσεις τους για να δείτε ότι για άλλη μία φορά στο βωμό της πρωθυπουργίας και της εξουσίας, μας παραμύθιασαν.
Αυτή την φορά τι θα πούνε; Δεν ήξεραν τι παρέλαβαν;
Άρα εν γνώσει τους μας έλεγαν ξανά και ξανά προεκλογικά ψέματα.
Εμείς δεν ξέραμε ότι ψηφίζουμε ξανά ψεύτες;
Ποιος έφερε στην εξουσία ξανά αυτούς που μας οδηγούν τόσα χρόνια στην χρεοκοπία;
Αυτή την φορά δεν ήμαστε άμοιροι ευθυνών, ήμαστε συνυπεύθυνοι!

Κ.Α
fylakhkerkyras.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών