1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Σε θέση μάχης οι ένστολοι: Δεν παίζουμε τη ζωή μας κορώνα - γράμματα για 610 ευρώ. Οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι όμως την παίζουν την ζωή τους!!!!


ΓΙΑΤΙ ;;;

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται οι ένστολοι, στρατιωτικοί και οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας ακούγοντας τις φήμες περί μη εξαίρεσης τους από τις νέες περικοπές μισθών.
Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως πρόκειται περί προσχεδιασμένης εξαθλίωσης, κάτι που προκαλέσει την επέλαση του εγκλήματος και της ανομίας.
Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Χρήστος Φωτόπουλος τονίζει μάλιστα πως δεν μπορούν να παίζουν κάθε μέρα τη ζωή τους κορώνα γράμματα για 610 ευρώ και προειδοποιεί για σειρά κινητοποιήσεων σε περίπτωση που τελικά η κυβέρνηση συμπεριλάβει στις μειώσεις του 12% και τα μισθολόγια των ένστολων.
Μπροστά στην προοπτική να υποστούν και νέες μειώσεις οι αποδοχές τους, που ήδη έχουν συρρικνωθεί κατά 30%-37% σε σχέση με το 2009.
Ήδη έχουν χάσει δώρα, επιδόματα, μισθολογικές ωριμάσεις και πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με νέα μείωση, που θα ξεπερνά το12%.
«Βγαίνουμε κάθε μέρα σε περιπολίες και έχουμε να συναντήσουμε κάθε είδους κακοποιό.
Έχουμε πυροβοληθεί, μας έχουν επιτεθεί με μαχαίρια και σπασμένα μπουκάλια, χρειάστηκε να κυνηγήσουμε συμμορίες και επικίνδυνους κακοποιούς.
Τώρα ακούγεται πως θα πρέπει να το κάνουμε αυτό για 610 ευρώ.
Πώς είναι δυνατόν αναρωτιούνται οι νεαροί αστυνομικοί που για να μπορέσουν να πάρουν στο τέλος του μήνα 900 ευρώ καθαρά πρέπει να εργαστούν εξαήμερο και να συμπληρώσουν 48 ώρες σε νυχτερινές περιπολίες. (iefimerida.gr)

Μήπως θυμίζουν κάτι τα παραπάνω στους Σωφρονιστικούς Υπαλλήλους;

Μήπως εμείς δεν έχουμε χάσει δώρα, επιδόματα, μισθολογικές ωριμάσεις, νυκτερινές και εξαιρέσιμες  αποζημιώσεις;  
Μήπως εμείς τα έχουμε υποστεί όλα αυτά και με την διαφορά μείωσης (1η δόση) θα «κλωσάμε τα αυγά για να φάμε τα πουλάκια»;
Μήπως εμείς δεν εργαζόμαστε κάτω από ένα καθεστώς τρόμου;
Δεν έχουν χτυπηθεί επανειλημμένα συνάδελφοι μας, δεν έχουν μαχαιρωθεί, δεν έχουν απειληθεί οι ζωές ακόμα και συγγενών μας, δεν έχουν πυροβοληθεί και δεν έχουν αντιμετωπίσει βομβιστικές επιθέσεις συνάδελφοι μας;
Δεν βιώνουμε καθημερινά τον τρόμο των μολυσματικών ασθενειών που μαστίζουν τα καταστήματα;
Αλλά τι λέω, εργαζόμαστε όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι κάτω από τις ίδιες συνθήκες σύμφωνα με τους προύχοντες πολιτικούς εγκεφάλους της χώρας μας !!!
Μήπως δεν έχουμε γίνει επαίτες με τον μισθό πείνας – αντίδωρο που παίρνουμε;
Μήπως η κατάσταση μας είναι τέτοια που δεν μπορούμε να πληρώσουμε τίποτα;
Έχουμε χάσει την αξιοπρέπεια μας, την οικογενειακή μας γαλήνη, σιγά σιγά τα σπίτια μας και έχει ο θεός τι άλλο θα χάσουμε.
Ότι και αν κάνουν δεν θα σκύψουμε το κεφάλι θα αγωνιστούμε ώστε να μας αναγνωριστούν ότι μας πήραν ΑΔΙΚΑ.
ΔΕΝ θα μας λυγίσουν, απλά μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο γιατί δεν μπορούν οι γραβατοκουστουμάδοι να καταλάβουν ότι βιώνουμε ένα εργασιακό, καθημερινό και απλήρωτο τρόμο.-

Κ.Α
fylakhkerkyras.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών