1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Και δεύτερος οροθετικός στις Φυλακές, ο πρώτος επέστρεψε στον Κορυδαλλό


Ακόμη ένας οροθετικός βρίσκεται κρατούμενος στις Φυλακές της Κέρκυρας. Ο πρώτος επέστρεψε στον Κορυδαλλό, κάτι που αναμένεται να γίνει και με τον δεύτερο. 

Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας, Αντώνης Κωστελέτος.

Στην οποία επιβεβαίωσε, την 5μηνη παρουσία του οροθετικού για τον οποίο γράφτηκε πρόσφατα σε πολλά ΜΜΕ, ενώ θέλοντας να προλάβει και νέα δημοσιεύματα, υπογραμμίζει την παρουσία ακόμη ενός οροθετικού στο κατάστημα της Κέρκυρας.

Ωστόσο, τονίζει πως ο πρώτος οροθετικός επέστρεψε ήδη στις Φυλακές Κορυδαλλού, ενώ ο δεύτερος, εξηγεί, πως θα μεταφερθεί και αυτός άμεσα σε ειδικό χώρο που δημιουργήθηκε για οροθετικούς στον Κορυδαλλό.

Επιπροσθέτως, ο κ. Κωστελέτος στην γραπτή του ανακοίνωση, αναλύει όλο το χρονικό των δύο περιπτώσεων, αλλά και τις προσπάθειες που έκαναν οι άνθρωποι των Φυλακών για την καλύτερη διαμονή των οροθετικών σε αυτές.

CorfuPRESS.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών