1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Μεγάλη κεντροδεξιά και Μεγάλη κεντροαριστερά εναντίον Μεγάλου ΣΥΡΙΖΑ


Οι παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χωράς και πιο συγκεκριμένα για τις επερχόμενες εκλογές και ποια κυβέρνηση επιθυμούν οι δανειστές μας να αναδειχτεί από αυτές, σταματημό δεν έχουν.
Η καθοδήγηση του Έλληνα ψηφοφόρου από το εξωτερικό ασκείται με συνεχόμενες και πλέον απροκάλυπτες δηλώσεις που έχουν να κάνουν ιδιαίτερα με το ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να σταθεί και ο τρόπος που επιθυμεί ο κ. Τσίπρας να χειριστεί τα μνημόνια και τα συμφωνηθέντα από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ σε περίπτωση που βγει πρώτο κόμμα, είναι λάθος.
Δεν μας έφτανε ο κοινός αγώνας κατά του ΣΥΡΙΖΑ από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, τώρα ρίχνονται στην μάχη αποτροπής ψήφου και οι «φίλοι μας Ευρωπαίοι».
Ο τρόμος που ασκείται με αιχμή του δόρατος το δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» εντείνεται δείχνοντας τον κ. Καμμένο και ιδιαίτερα τον κ. Τσίπρα λες και αυτοί επιθυμούν την έξοδο μας από το ευρώ και όσο θα πλησιάζει  η ώρα της κάλπης η τρομοκρατία θα μεγαλώνει ώστε να στραφεί ο κόσμος ξανά στον δικομματισμό.
Άσε που αρχίσαμε το νέο σήριαλ με την δημιουργία της μεγάλης κεντροδεξιάς από την ΝΔ και της μεγάλης κεντροαριστεράς από το ΠΑΣΟΚ!
Εκεί που οι κατηγορίες και τα πικρόχολα σχόλια εκατέρωθεν ήταν σε ημερήσια βάση ξαφνικά μετά τις εκλογές και την ισοπέδωση των ποσοστών των δύο «μεγάλων» άρχισαν οι λυκοφιλίες και οι μετακινήσεις.
Πρώην βουλευτές που έμειναν εκτός βουλής μετακινούνται προκειμένου να καταφέρουν στην νέα βουλή να είναι μέσα χωρίς να σκεφτούν τι έλεγαν πριν για το κόμμα που συμπορεύονται σήμερα.
Η απόλυτη ξεφτίλα και ξεπεσμός στο μεγαλείο του!
Η λύσσα της καρέκλας και της εξουσίας τους δεν έχει όριο.
Με όλα αυτά πιστεύουν ότι θα ανακόψουν την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ;
Με αυτές τις συμπράξεις που είναι και φαίνονται συμφεροντολογικές ποιόν θα πείσουν ότι είναι για το καλό της χώρας;
Με ποιους θα σώσουν την χώρα; Mε αυτούς που τους έλεγαν ακραίους; Mε αυτούς που έφυγαν στο παρελθόν και που τους κατηγορούσαν ότι έφυγαν γιατί έχασαν την αρχηγεία ή με αυτούς που τους διέγραψαν γιατί ήταν εκτός κομματικής γραμμής;
Τραγελαφικά τα πράγματα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας σε σημείο ξεπεσμού ώστε να μείνουν στον αφρό και στο προσκήνιο οι μαθουσάλες και οι γραφικοί της πολιτικής.
Πάντως η ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και η πιθανή πρωτιά του έχει φέρει σε απόγνωση τους αρχηγούς των δύο «μεγάλων» .
Επιτηρούν τις κινήσεις του κ. Τσίπρα σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και αν κάποια φράση του την θεωρήσουν λάθος σχηματίζουν μείζον θέμα που και καλά εκθέτει την χώρα χάρη σε αυτό που είπε.
Η «μεγάλη και τρανή» κ. Μπακογιάννη που μεταπηδάει από την ΝΔ στην Δημοκρατική Συμμαχία και τούμπαλιν βγήκε λίγο μετά την επιστροφή της στην ΝΔ και με ύφος είπε ότι δεν θεωρεί μεγάλο πολιτικό τον κ. Τσίπρα!
Ποια; H μέγιστη πολιτικός που από την στιγμή που έχασε την αρχηγεία από τον κ. Σαμαρά φαινόταν ότι θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και που αφού έμεινε εκτός βουλής δέχτηκε το κάλεσμα του κ. Σαμαρά, που πριν το χλεύαζε!
Ποιος καβάλησε το καλάμι φαίνεται και ας μη προσπαθούν να το χρεώσουν στον κ. Τσίπρα.
Ας μη μιλήσουμε και για την συνάντηση Ολάντ – Βενιζέλου που την παρουσίασαν στο ΠΑΣΟΚ ως μέγα γεγονός, επειδή βέβαια δεν συνάντησε ο Ολάντ τον Τσίπρα.
Δηλαδή, πιάσε το αυγό και κούρεψε το.
Να μη ξεχάσουμε επίσης και την νέα άφιξη της ΝΔ τον κ. Πλεύρη που για τον προπηλακισμό του και την επίθεση που δέχτηκε, έκανε δηλώσεις ότι του φώναζαν «να δείτε τι θα πάθετε όταν η αριστερά ανεβεί στην εξουσία», σε ελεύθερη μετάφραση με το μυαλό του κ. Πλεύρη: «Να δείτε τι θα πάθετε όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβεί στην εξουσία»!
Η απορία στην όλη υπόθεση αφού ο κ. Πλεύρης έβγαλε το πόρισμα ότι ήταν αριστεριστές του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως έχει συνοδεία Αστυνομικού την ώρα που δεν είναι πλέον ούτε Βουλευτής;
Αστυνομικός τον συνοδεύει για να αγορεύσει σε υπόθεση πελάτη του μιας και είναι δικηγόρος;
Θα μου πείτε ότι είναι στόχος και προστατεύεται, τότε να ζητήσουμε και οι Σωφρονιστικοί να συνοδευόμαστε που οι επιθέσεις εκτός καταστημάτων τείνουν να γίνουν ρουτίνα.
Αστειεύομαι βέβαια, όχι για τις επιθέσεις αλλά για την Αστυνομική συνοδεία, άλλωστε προστασία χρειάζονται οι απλοί πολίτες που πέραν από της φοροεισπρακτικής λαίλαπας που αντιμετωπίζουν και τις βάρβαρες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, αντιμετωπίζουν και ληστρικές επιθέσεις από κάθε λογής κακοποιούς.   
Επίσης σημαντική η επανεμφάνιση Παπαδήμ(ι)ου που με δηλώσεις του κατάφερε να βοηθήσει για ακόμα μία φορά την χώρα.
Δηλώσεις που γκρέμισαν χρηματιστήρια και έφεραν αναταραχή στις αγορές.
Μπράβο, μπράβο και σε ανώτερα!    
Η ουσία είναι ότι ένας Έλληνας πολιτικός 37 ετών έχει σπείρει τον πανικό, εντός και εκτός της χώρας, με την ραγδαία άνοδο του και με το γεγονός ότι δεν μασάει τα λόγια του σε Ευρωπαίους πολιτικούς, που λύγισαν και ισοπέδωσαν τα υποτιθέμενα βαριά ονόματα της «ξεπερασμένης» Ελληνικής πολιτικής.
Δεν είναι και λίγο που από εκεί που είχαν μάθει να εκτελούνται οι προσταγές τους χωρίς κουβέντα, ένας άγνωστος νέος πολιτικός τους βγάζει γλώσσα.
Το πείραμα Ελλάδα, για να μη σηκώνει καμία άλλη χώρα κεφάλι, άρχισε από εμάς αλλά θα τους βγει ξινό με εμάς.
Όποιον και να χρησιμοποιήσουν για να λασπολογήσουν νέες ιδέες, λύσεις και επιδιώξεις  δεν θα καταφέρουν να ανατρέψουν το κύμα που εκδηλώθηκε στις εκλογές την 6η Μαΐου που θα γίνει τσουνάμι στις επερχόμενες εκλογές.   
Ο κόσμος ξύπνησε και επιθυμεί νέο αίμα με τσαγανό που δεν θα λέει ναι σε ότι τον προστάζουν χωρίς να υπολογίζουν την δεινή θέση των Ελλήνων πολιτών.
Για την ώρα ο κόσμος δείχνει να ξεφεύγει από τα δεσμά του δικομματισμού και ενισχύει τον κ. Καμμένο και με διαφορά τον κ. Τσίπρα.
Γιατί όχι;;;
Ας αφήσουν οι νυν μεγάλοι κεντροδεξιοί και αεί κεντροαριστεροί να μας σώσει και κάποιος άλλος, γιατί την δική τους σωτηρία την βιώνουμε και την πληρώνουμε αδρά νυν και αεί και εύχομαι όχι στους αιώνες των αιώνων ΑΜΗΝ.-    
 
Κ.Α
fylakhkerkyras.blogspot.com                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών