1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Όλοι εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ!!!


Τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα και οι βουλευτές τους, βάλουν κατά ριπάς κατά του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θέλει να συμμετέχει σε άλλη μία κυβέρνηση παρωδία προσωπικοτήτων και τεχνοκρατών  όπως του κ. Παπαδήμου που απλά εκτέλεσε τις προσταγές των τοκογλύφων δανειστών μας.
Επίσης στρέφονται εναντίον του κ. Τσίπρα συνεπικουρούμενα από την ΔΗΜ.ΑΡ., που δεν υιοθετεί το μοντέλο Κουβέλη συγκυβέρνησης των προαναφερθέντων κομμάτων αλλά και με τον ΣΥΡΙΖΑ στο σχήμα αυτό.
Γιατί αφού και μόνοι τους, χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση δεν το πράττουν;
Φοβούνται μήπως συρρικνωθούν και άλλο τα κόμματα τους με την εκ νέου καταψήφιση τους από τον λαό;
Φοβούνται μήπως διασπαστούν ή διαλυθούν ολοσχερώς σε μία εκ νέου εκλογική αναμέτρηση; 
Καλά για το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, ο κ. Κουβέλης που προεκλογικά έλεγε όχι σε συνεργασία  με τους «μεγάλους», τι έγινε και προσπαθεί να επιτευχθεί μία τέτοια συνεργασία;
Φοβούνται μήπως νέες απώλειες στα ποσοστά τους και εκ νέου ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ;
Από αυτοδυναμία ή ξανά εκλογές της ΝΔ, από την πρωτιά του ΠΑΣΟΚ για αυτοδύναμη Ελλάδα και από το δεν θα γίνω αριστερό δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ του κ. Κουβέλη, πως συζητάνε συνεργασία επιτακτικά δεν μπορώ να καταλάβω!
Μετά από ένα παιχνίδι με την εντολή σχηματισμού με πίεση για συνεργασία των κομμάτων για την συνέχιση των μνημονιακών  δεσμεύσεων πάμε σε νέες εκλογές που από ότι διαφαίνεται το μένος των κομμάτων θα το εισπράξουν οι αρχηγοί που στις πρώτες εκλογές με την άνοδο των ποσοστών τους έκαναν ζημιά στα άλλα κόμματα δηλαδή ο κ. Καμμένος και αδιαμφισβήτητα ο κ. Τσίπρας.
Όσο οι δημοσκοπήσεις θα τους ανεβάζουν και άλλο τόσο οι επιθέσεις θα μεγαλώνουν μήπως και καταφέρουν να αντιστρέψουν την αρνητική διάθεση των Ελλήνων για τα κόμματα που τους οδήγησαν στην εξαθλίωση.
Η τρομολαγνεία που ακολουθήθηκε στις πρώτες εκλογές θα ενταθεί και θα προσπαθήσουν να μας αποκοιμίσουν ώστε να υφαρπάξουν τον ψήφο μας.
Ο κόσμος όμως βλέπει ότι οι σκληροί Ευρωπαίοι δανειστές μας που μέχρι και σήμερα μας έχουν στην τακτική του μαστίγιου και του καρότου, έχουν τρελαθεί με μία πιθανή έξοδο μας από το ευρώ και αρχίζουν να κάνουν ποιο ήπιες δηλώσεις  και συζητούν και τροποποιήσεις των μνημονίων όπως για παράδειγμα η επιμήκυνση της αποπληρωμής.
Με τα παραπάνω δεν υπονοώ ότι τα πράγματα δεν είναι δύσκολα για την χώρα μας, δεν υπονοώ ότι οι δανειστές μας θα φοβηθούν και θα μας χαρίσουν το χρέος, δεν υπονοώ με τίποτα ότι πρέπει να φύγουμε από το ευρώ, αλλά δεν μπορώ να υιοθετήσω ότι μπορούμε να ζούμε όπως έχουν υπογράψει στα μνημόνια  με μισθό που δεν φτάνει ούτε για τα χαράτσια και τους φόρους, πόσο μάλλον για να ζήσουμε και να πληρώνουμε τις οικογενειακές μας υποχρεώσεις.
Δεν βλέπουν την ανεργία που σπάει κάθε ρεκόρ, τα λουκέτα στα καταστήματα, τα κόκκινα δάνεια των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, την αγοραστική δύναμη μας στο ναδίρ, την ισοπέδωση της οικοδομής και των παρακλάδων της;
Δεν βλέπουν πως τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα την συρρίκνωση των εσόδων του κράτους;
Έτσι ανάπτυξη δεν γίνεται.
Οι ζυμώσεις στα κόμματα για τις επερχόμενες εκλογές έχουν ξεκινήσει και ιδιαίτερα μετά τα αποτελέσματα τα τελευταία συν των πρόσφατων δημοσκοπήσεων που δείχνουν τα «μεγάλα» κόμματα υπό κατάρρευση, θα δούμε και πιθανές εκπλήξεις και επανασυνδέσεις στα όρια του εκτρώματος.
Λέω στα όρια του εκτρώματος γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως θα ξανασυνεργαστούν κάποιοι οι οποίοι μέχρι χθες αντάλλαζαν μόνο μαχαιριές και υποτιμητικά σχόλια!
Οι μόνοι που θα παραμείνουν μόνοι τους είναι τα ΑΚΡΑ!
Οι συνεργασίες και οι επανασυνδέσεις τρόμου θα διαδεχτούν τις έντονες επικρίσεις κατά του κ. Τσίπρα ώστε να καταφέρουν με ψευτοδιλήμματα να ανακόψουν την περαιτέρω άνοδο του.
Θα γίνει όμως αυτό ή θα ωθήσουν τον κόσμο υπέρ του κ. Τσίπρα ώστε να δούμε και στην Ελλάδα μας κάτι διαφορετικό από ότι μέχρι σήμερα;
Να δούμε ένα ακόμα παίχτη σε ένα μονότονο παιχνίδι που παίζουν τα δύο κόμματα εξουσίας εδώ και χρόνια και που σώζοντας μας, μας ναυάγησαν.
Η επιλογή είναι δική μας για ακόμα μία φορά, θα συνεχίσουμε ότι ξεκινήσαμε στις 6 Μαΐου ή θα ξαναγυρίσουμε στην συνταγή της υποταγής και του δικομματισμού;
Πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας και να απαντήσουμε κατά συνείδηση, να απαντήσουμε εντός και εκτός που έφτασαν σε σημείο ωμά να παρεμβαίνουν και στις εκλογές της χώρας μας με αποκορύφωμα τον Γερμανό υπουργό που είπε να κάνουμε δημοψήφισμα για το αν θέλουμε να είμαστε στο ευρώ ή όχι.
Καλύτερο δημοψήφισμα από τις εκλογές αλλά όχι με τα ερωτήματα που θέλουν αυτοί αλλά σύμφωνα με τα προγράμματα των κομμάτων και τις δεσμεύσεις που ορίζουν οι υποψήφιοι, δεν υπάρχει.   
Πότε θα καταλάβουν ότι ο Έλληνας δεν αντέχει άλλο τις προσταγές;
Πότε θα καταλάβουν ότι θέλουμε να πληρώσουμε ότι δανειστήκαμε αλλά όχι σκοτώνοντας και εξαθλιώνοντας τον Έλληνα εργαζόμενο και τον Έλληνα συνταξιούχο;
Με τα σκληρά μνημόνια το μόνο που θα κάνουν είναι να γίνει κοινωνική εξέγερση με απρόβλεπτες συνέπειες όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για τις χώρες που υπομένουν το ίδιο σκληρό καθεστώς με το δικό μας.-

Κ.Α
fylakhkerkyras.blogspot.com               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών