1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Δεν ήμαστε μόνοι μας

 Σήμερα (16-2-12) ως είθισται παραδοσιακά πριν την νηστεία της Σαρακοστής καταναλώνεται μεγάλη ποσότητα κρέατος … στα κάρβουνα.
 Βέβαια η μυρωδιά της τσίκνας στην Ελλάδα έχει έρθει με την επιβολή του πρώτου Μνημονίου από τους Τροϊκανούς.
 Το τσίκνισμα της χώρας έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες από πολιτικούς ανίκανους να διαχειριστούν όπως πρέπει κοινοτικά και Ευρωπαϊκά κονδύλια καθώς και από την ανικανότητα τους να δώσουν ώθηση στην μηχανή της χώρας να αναπτυχθεί .
 Πολιτικοί ανίκανοι που στον βωμό της ψηφοθηρίας μας παραμύθιαζαν και μας έριχναν σε ύπνωση.
 Πολιτικοί από τζάκι που δεν μπορούν να καταλάβουν τι πάει να πει φτώχεια και αγώνας για να πληρώσεις δυσβάστακτους φόρους, χαράτσια, δάνεια και χρέη.
 Όλοι αυτοί οι Πολιτικοί της συμφοράς όχι απλά μας τσίκνισαν αλλά μας έκαψαν και εξακολουθούν να οδηγούν την χώρα υπό τις προσταγές των αρπακτικών σε ένα αδιέξοδο που ενώ γνωρίζουν τις τραγικές συνέπειες αυτής της πορείας μας παραμυθιάζουν για ανάπτυξη και … φως στο τούνελ.
 Αφήνουν ταπεινωτικά και χλευαστικά σχόλια κατά μίας χώρας με μεγάλη Ιστορία και Πολιτισμό ασχολίαστα και κυριαρχικά μας δικαιώματα σε χώρες όπως η Γερμανία που δεν έχει ξεπεράσει το κατοχικό της σύνδρομο που ο Χίτλερ προσπάθησε να επιβάλει στην Ευρώπη.
 Οι Έλληνες τα κατάφεραν με τον Γερμανικό ζυγό μία φορά αλλά η μοίρα με την βοήθεια των Πολιτικών μας τα έφερε έτσι ώστε η σχέση μας με του Γερμανούς και τις κατοχικές τους ιδέες για άλλη μία φορά να είναι στο κόκκινο.
 Η τσικνοπέμπτη των Πολιτικών, που μετά τους άστεγους που ολοένα και πολλαπλασιάζονται, τις ουρές στα συσσίτια που ολοένα και μεγαλώνουν, τους τσακωμούς για δωρεάν πατάτες και κρεμμύδια είδαμε και τις ουρές την ημέρα αυτή για ένα δωρεάν σουβλάκι και λουκάνικο και δημοσιογράφους ξένων ΜΜΕ να τα καταγράφουν.
 Πως μπόρεσαν οι καραγκιόζηδες της Πολιτικής  να οδηγήσουν ένα υπερήφανο Λαό σε τέτοιο ξεπεσμό και με ένα τραπεζίτη στο τιμόνι της χώρας;
 Είναι δυνατόν να πιστέψουμε ανθρώπους χωρίς συναίσθημα που μας βλέπουν ως αριθμούς και υπολογιστικές πράξεις;
 Οι Έλληνες ξύπνησαν και ξύπνησαν απότομα, έγινε αυτό που φοβόνταν όλοι, δηλαδή η σπίθα που θα παρασύρει, θα ξεσηκώσει και θα ξυπνήσει τον κόσμο στις χώρες που θα βιώσουν ότι περνάει η Ελλάδα μας και που ήθελαν ως παράδειγμα εμάς να τους τρομοκρατήσουν.
 Οι φωνές συμπαράστασης από τους καταπιεσμένους Ευρωπαίους ενώνονται με τις δικές μας φωνές για ένα καλύτερο αύριο, για ένα μέλλον με προοπτική και όχι κατοχικό.
ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
Όλοι στην Ευρώπη φωνάζουν: WE ARE ALL GREEKS NOW.
Σάββατο 18 Φλεβάρη, μέρα διεθνούς κινητοποίησης
Είμαστε όλοι Έλληνες.
Όταν επιτίθενται σε ένα λαό, επιτίθενται σε όλους τους λαούς...
Ξυπνήσαμε και έχουμε σκοπό να τους ξυπνήσουμε όλους!



Κωστελέτος Αντώνης
fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών