1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας


 Από αύριο Δευτέρα 30-1-2012 ξεκινάει το δεύτερο σκέλος των απεργιακών κινητοποιήσεων της Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας.
 Μετά από τις δύο 48ωρες ξεκινάμε επαναλαμβανόμενες 24ωρες μη έχοντας άλλη λύση στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στον χώρο μας.
 Το τελευταίο καρφί στο σταυρό μας μπήκε με το ενιαίο μισθολόγιο και τα «απομεινάρια μισθού» που έχουν την απαίτηση  να παίρνουμε ως εργαζόμενοι σε ένα σκληρό περιβάλλον με ότι αυτό συνεπάγεται.
 Η σκληρή λιτότητα που μας επιβάλουν έχουν φέρει σε απόγνωση τους Σωφρονιστικούς Υπαλλήλους που πραγματικά σήμερα αγωνίζονται στην κυριολεξία για το Ζην και όχι για το Ευ Ζην όπως οι συνήθεις ύποπτοι που εξακολουθούν να  πλουτίζουν σε βάρος του Κράτους.
 Οι Κυβερνώντες χωρίς καμία διάκριση και γράφοντας στο παλιά τους τα παπούτσια αποφάσεις του Συμβουλίου του ΟΗΕ, Ευρωπαϊκών Συμβουλίων, Προεδρικά Διατάγματα, γνωμοδοτήσεις Εμπειρογνωμόνων, Ιατρικών Πορισμάτων, ακόμα και δικές τους Υπουργικές Αποφάσεις, αποφάσισαν να μας ισοπεδώσουν μισθολογικά σε τέτοιο σημείο που οι ίδιοι οι κρατούμενοι μας χλευάζουν.
 Ζητάμε να μας αναγνωριστεί η επικινδυνότητα της εργασίας μας με ένα αξιοπρεπή μισθό.-

Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Υ.Κ
  Κωστελέτος Αντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών