1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Ξεκίνησαν σήμερα οι υπάλληλοι Κ.Κ.Δομοκού τις κινητοποιήσεις τους με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες (ΒΙΝΤΕΟ)

 Ξεκίνησαν σήμερα τις 24ωρες Απεργιακές τους Κινητοποιήσεις οι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ Κ.Κ.ΔΟΜΟΚΟΥ με αιτήματα που στην ουσία αφορούν το σύνολο των Καταστημάτων Κράτησης και που οι αρμόδιοι στο Υπ. Οικονομικών, Εργασίας και Δικαιοσύνης ενώ τα γνωρίζουν μας αντιμετωπίζουν σαν εργαζόμενους που εργαζόμαστε σε ένα περιβάλλον ουτοπικό και όχι σαν εργαζόμενους σε Φυλακές.
 Για ακόμα μία φορά οι Υπάλληλοι του Κ.Κ.Κέρκυρας εκφράζουν την συμπαράσταση τους στους συνάδελφους Κ.Κ.Δομοκού για τον αγώνα τους και το Δίκαιο των Αιτημάτων τους ή καλύτερα να πω Αιτημάτων μας.-
Κωστελέτος Αντώνης
fylakhkerkyras.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών