1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Συνεδριάζει το Δ.Σ της Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας ώστε να οριστεί η ημερομηνία έναρξης και γενικά το πρόγραμμα των Απεργιακών Κινητοποιήσεων


Σήμερα 10-1-2012 θα συνεδριάσει το Δ.Σ της Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας ώστε να οριστεί η ημερομηνία έναρξης και γενικά το πρόγραμμα των Απεργιακών Κινητοποιήσεων.
 Οι συνάδελφοι της Εξωτερικής Φρουράς Κατ. Κράτησης Κέρκυρας με ανακοίνωση τους επίσης εξέφρασαν την πρόθεση τους να προβούν σε αντίστοιχες κηνητοποιήσεις.

fylakhkerkyras.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών