1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Κυβέρνηση κ. Λουκά Παπαδήμου – αντεγκλήσεις και ατάκες

 Τις τελευταίες ημέρες ζούμε πολιτικά σκηνές απείρου κάλους.
 Ως αρχή βλέπουμε τον κ. Παπανδρέου να σφυρίζει αδιάφορα στο να παραδώσει την καρέκλα της Προεδρίας του ΠΑΣΟΚ στους μνηστήρες που σφάζονται γι’ αυτήν.
 Βλέπουμε Πόθεν Έσχες πολιτικών και νούμερα σε ευρώ που εμείς οι απλοί θνητοί πολίτες δεν τα έχουμε δει ούτε στον ύπνο μας[1], ενώ στο ξύπνιο μας κάνουμε αγώνα δρόμου και οικογενειακές περικοπές  πείνας για να πληρώσουμε χαράτσια.
 Πόθεν Έσχες με σοβαρά κενά και ερωτηματικά και ειδικότερα 11 ερωτηματικά, καθώς και μία ανειλικρινή» δήλωση όπως την ανέφερε η  αρμόδια επιτροπή ελέγχου της Βουλής και συγκεκριμένα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Άκη Τσοχατζόπουλου.
 Αν έχει ερωτηματικά κάποιο Πόθεν Έσχες δημοσίου υπαλλήλου ή ανειλικρινή σημεία, θα σας έλεγα εγώ πως θα τον οδηγούσαν μπροστά στο Εισαγγελέα!
 Μην ξεχνάμε ότι το πόθεν έσχες διευρύνθηκε και στους ΔΥ για να μειωθεί η πιθανότητα ατασθαλιών.
 Είδαμε την αποτελεσματικότητα (;;;!!!) που είχε με τους πολιτικούς και είπαν να το αναπτύξουν το μέτρο για να περιοριστεί η διαφθορά των … τεμπέληδων και μιζαρπακτικών[2] δημοσίων υπαλλήλων, που είναι και η πηγή του κακού για όσα βιώνει η Ελλάδα!  
 Βλέπουμε εντέχνως δημοσκοπικές επισημάνσεις που … εξυμνούν το έργο του κ. Παπαδήμου[3] σ’ αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα που είναι μεταβατικός Πρωθυπουργός σε σημείο που αν κατέβει ως αρχηγός νέου κώματος, να είναι (δημοσκοπικά πάντα) και ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας!
Το ότι είναι αγαπημένο παιδί των τραπεζών και των Ευρωπαίων δανειστών μας το καταλάβαμε, αλλά να γίνει στο τσακ και ο αγαπημένος των Ελλήνων, ούτε ο Τζακ Νόρις να ήταν!  
 Και μια και μιλάμε για την Κυβέρνηση κ. Παπαδήμου που οι αντεγκλήσεις μεταξύ  υπουργών είναι συνεχόμενες, έντονες και με υπονοούμενα, ποιο είναι το πόρισμα;
 Για ακόμα μία φορά η ιστορία των κυβερνήσεων αυτών στην Ελλάδα δεν λαθεύει. Απλά δεν ευδοκιμούν, πόσο δε περισσότερο με την φονική τριπλέτα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ!!!
 Ιδιαίτερα η συνεργασία μεταξύ Υπουργών του ΠΑΣΟΚ και ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΣ είναι το κάτι άλλο!
  Βορίδης με έντονο διάλογο (ο Θεός να τον κάνει διάλογο) κατά Παπαϊωάννου, Γιαννίτση και Βενιζέλου, με τον τελευταίο να μιλάει για «κραυγάζοντες» απευθυνόμενος στον κ. Βορίδη και να του λέει «Να προσέχεις πώς μιλάς», για να εισπράξει την απάντηση «θα μιλάω όπως θέλω» και  άλλα πολλά! 
 Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στην Βουλή λέει απευθυνόμενος  στον κ. Βενιζέλο την φοβερή ατάκα «σαπίσατε για αυτό ζητήσατε την βοήθεια μας» και για το πώς νοιώθει ο κ. Βενιζέλος το καταλαβαίνει κανείς αρκεί να δει την έκφραση του στο έδρανο της βουλής εκείνη την στιγμή.
 Εμένα βλέποντας τον είναι σα να μου έλεγε : Τι έκανε ο Παπανδρέου; Δεν φτάνει που με την πολιτική του μας λένε ακροδεξιούς κάναμε συγκυβέρνηση και με το ΛΑΟΣ».
 Επίσης ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι αν το ΠΑΣΟΚ στέλνει μήνυμα ότι καθίστε καλά γιατί θα συνεχίσουμε μόνοι μας, αυτό θα εκληφθεί ως ακραίο πολιτικό πραξικόπημα.
 Αν το μήνυμα αυτό εκληφθεί ως ακραίο πολιτικό πραξικόπημα αυτό το συγκυβερνητικό ατόπημα άνευ εντολής λαού τι είναι;


 Τέλος η φοβερή ατάκα της κ. Παπαρήγας στο κάλεσμα του κ. Τσίπρα για Κυβέρνηση Αριστεράς δείχνει πόσο θέλει το ΚΚΕ να … κυβερνήσει ώστε να κάνει πράξη τα όσα με πάθος υποστηρίζει τόσα χρόνια.
 «Αν έχεις μία αριστερούτσική, προοδευτικούτσικη Κυβέρνηση θα δώσει ένα διάλλειμα στην αστική τάξη να ετοιμάσει νέα πολιτικά σχήματα για να διαδεχτούν», σαν να λέμε γιατί να παίξω μπάλα αφού στο πάγκο καλά είμαι δεν τραυματίζομαι, πληρώνομαι και αν δεν πάει καλά η ομάδα δεν θα με βρίζουν και από πάνω!  
 Τι άλλο θα ακούσουμε ΘΕΕ ΜΟΥ;


Κ.Α
fylakhkerkyras.blogspot.com
 


[1] Δεν υπονοώ ότι τα έχουν παρανόμως τα χρήματα.
[2] μιζαρπακτικών : νέα λέξη που βγαίνει από το μίζα και αρπακτικό, να καταχωρηθεί στα λεξικά.
[3] Ποιο έργο; Τι ελαφρύνσεις φορολογικές έκανε για να πάρει ο λαός έστω μικρή ανάσα; Τι Βέτο έβαλε στην Τρόικα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών