1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Μετά τον Παπανδρέου Γιώργο...Το Χάος


Μετά το ιστορικό «Ευχαριστώ» προς τους Αμερικανούς του κ. Σημίτη ως Πρωθυπουργού την εποχή των γεγονότων στα Ίμια, ήρθε και το «Ευχαριστώ» του κ. Παπανδρέου Γιώργου προς τον κ. Αντώνη Σαμαρά και τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη για την συμμετοχή τους στην κυβέρνηση εξηγώντας ότι «όλοι βάλανε νερό στο κρασί τους. Όμως κανείς τους δεν έχασε όλοι βγήκανε κερδισμένοι γιατί βγαίνει η Ελλάδα κερδισμένη».
 Αυτό το «Ευχαριστώ» θα μείνει στην ιστορία μαζί με το «Λεφτά υπάρχουν» και το «Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα».
 Θα μείνει στην Ιστορία όχι τόσο γιατί ευχαρίστησε τον κ. Σαμαρά αλλά γιατί ευχαρίστησε τον κ. Καρατζαφέρη.
 Δεν μπορεί να μη διάβασε ή να μην άκουσε τις εντυπώσεις Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και διεθνών ΜΜΕ για την είσοδο αυτή του ακροδεξιού κόμματος στην κυβέρνηση συνεργασίας στην Ελλάδα.
 Είναι η πρώτη φορά μετά την πτώση της στρατιωτικής δικτατορίας το 1974 που τέσσερις εκπρόσωποι της λαϊκιστικής δεξιάς, οι οποίοι έχουν εκφράσει συχνά και ανοιχτά τα αντιδραστικά, ξενοφοβικά και ακραία εθνικιστικά τους ιδεώδη, αναλαμβάνουν υπουργικές και υφυπουργικές θέσεις, με την έγκριση ενός κόμματος που αυτοαποκαλείται σοσιαλιστικό.
 Το «αυτοαποκαλείται σοσιαλιστικό» τα λέει όλα αφού συν των άλλων ζήσαμε στο πετσί μας  από το σλόγκαν «Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα», δυστυχώς μόνο ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ γιατί τελικά δεν βρήκαμε τα λεφτά που μας έλεγε ο κ. Παπανδρέου ότι υπάρχουν.
 Ζήσαμε τον χλευασμό και την ταπείνωση των Ευρωπαίων χάρη στις παλινωδίες του και παρόλα αυτά από ότι καταλάβαμε από την ομιλία του στην βουλή αισθάνεται ήσυχος για τις ενέργειες του και όπως τόνισε «απαλλαγμένος από την αυτοσυγκράτηση που πρέπει να έχει ένας πρωθυπουργός» και ότι πλέον θα μπορεί να παρεμβαίνει έτσι ώστε « Μαζί με την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνανε πάντα. Το εθνικό τους καθήκον».
 Θα παρεμβαίνει Μαζί με την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή μας στέλνει και το μήνυμα του ότι θέλει να παραμείνει ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν του φτάνει ο μέχρι τώρα διαμελισμός αυτού του κόμματος, θέλει να το αποτελειώσει ολοκληρωτικά.
 Το «γνώθι σαυτόν» δεν το ξέρει;
 Αλλά τι λέμε τώρα εδώ μας είπε ότι η Ελλάδα παραμένει όρθια και αυτό οφείλεται σε αυτά που έκανε η κυβέρνηση του και ότι έδωσε όλο του το είναι για να το καταφέρει και έτσι ελπίζουμε για μία καλύτερη ημέρα ….@$%*+#!!!!!!!!!!!!!!!!
 Αυτές οι καλύτερες ημέρες ήρθαν με ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση και κ. Άδωνη Γεωργιάδη Υπουργό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών