1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Θύτες και θύματα


Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει δέκτες τραγελαφικών καταστάσεων, διαλόγων και γεγονότων απείρου κάλους .
 Από το επαναλαμβανόμενο από τον πρωθυπουργό μας ότι δεν είναι γαντζωμένος σε καμία καρέκλα, το τελευταίο που τον νοιάζει είναι η καρέκλα και δεν τον ενδιαφέρει αν ξαναεκλεγεί και ότι έχει σηκώσει όλο το πολιτικό βάρος με μεγάλο κόστος για τον ίδιο.
 Βέβαια το μάρμαρο το έχουμε πληρώσει εμείς και είναι πολύ ποιο ακριβό από οποιοδήποτε πολιτικό κόστος.
 Το πολιτικό κόστος του κ. Παπανδρέου δεν θα του στερήσει την βιωσιμότητα του  αλλά ούτε της οικογένειας του, απλά χάρη των δικών του επιλογών θα έχει ισοπεδώσει την Ελλάδα και το ΠΑΣΟΚ και κατ’ επέκταση την ιδεολογική ταυτότητα που ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε δώσει σε αυτό ως παρακαταθήκη.  
 Ακούσαμε επίσης από υπουργούς και βουλευτές για πράξη ευθύνης, εντιμότητας και υπευθυνότητας του πρωθυπουργού και παρατεταμένα χειροκροτήματα από αυτούς που μέχρι πρότινος τον λοιδορούσαν.
 Να πούμε και το παράδοξο που μόνο στην Ελλάδα μπορεί να γίνει, ψήφος εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό από την κυβερνητική πλειοψηφία υπό την προϋπόθεση να παραιτηθεί !!!
 Στο βάθος η διαδοχή του κ. Παπανδρέου με τις συζητήσεις να έχουν ξεκινήσει και τα μαχαίρια να ακονίζονται.
 Αρχηγικές ομιλίες στα ΜΜΕ, συζητήσεις και συμμαχίες να ζυμώνονται.
 Πλέον δεν συζητάμε ποιος θα είναι απέναντι στον κ. Παπανδρέου αλλά για το ποιος θα είναι απέναντι στον κ. Βενιζέλο που έχει δεχτεί πλήγμα το προφίλ του από την επιλογή του να δεχτεί την θέση του τσάρου των οικονομικών την ώρα που κάποιοι ακόμα τρέχουν στο άκουσμα αυτής, ακόμα και ο κ. Λουκάς Παπαδήμος (αρνήθηκε) που σήμερα ακούγετε για μεταβατικός πρωθυπουργός στην κυβέρνηση συνεργασίας ως τις εκλογές.  
 Θεωρώ ότι όσο και αν έχει πληγεί ο κ. Βενιζέλος απέναντι του δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κάποιος στο ΠΑΣΟΚ που μπορεί να τον κοντράρει.
 Το θέμα είναι να μη κληθεί πλέον ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ να πάει σε εκλογές γιατί ο κ. Σαμαράς δεν μπόρεσε να υλοποιήσει αυτά που έλεγε στον Παπανδρέου να πράξει.
 Μη δούμε τον κ. Σαμαρά στην θέση του κ. Παπανδρέου σε φόντο μπλε και γίνουμε στο ίδιο έργο θεατές με θύτες άλλους και θύματα ξανά εμάς.
 Μη ξεχνάμε ότι και ο κ. Παπανδρέου έλεγε στον κ. Καραμανλή να παραιτηθεί και να πάει σε εκλογές να σωθεί η χώρα και τα έκανε χειρότερα.-

Κ.Α.
fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών