1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Παλινωδίες στην πλάτη ενός υπερήφανου Έθνους


Ο μάγος της πολιτικής γκάφας και των τρικ, ο πρωθυπουργός μας Γιώργος Παπανδρέου έκανε για άλλη μία φορά το θαύμα του.
 Με την απόφαση του για δημοψήφισμα αντί εκλογών έφερε αναστάτωση σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.
 Οι διαφωνίες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ για αυτήν την απόφαση του διαδέχεται η μία την άλλη, επιστολές, ανεξαρτητοποιήσεις και αντιφατικές δηλώσεις δείχνουν ότι στην ουσία δεν υπάρχει κυβέρνηση.
 Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Βενιζέλος παρ’ ότι σύμφωνα με δηλώσεις του δεν ήταν ενημερωμένος για το δημοψήφισμα, στην Βουλή καλύπτει τον πρωθυπουργό και στην επιστροφή του από τις Κάννες τον αδειάζει κανονικά γιατί το ερώτημα που του επέβαλαν του πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα Μέρκελ και Σαρκοζί, θέτει υπό αμφισβήτηση μια ιστορική κατάκτηση της χώρας και το κεκτημένο αυτό του ελληνικού λαού δεν μπορεί να εξαρτηθεί από την διεξαγωγή δημοψηφίσματος. 
 Το ερώτημα που θα έμπαινε στο δημοψήφισμα και μας έλεγε ο Πρωθυπουργός ήταν το ναι ή όχι στην νέα δανειακή σύμβαση και όχι το ναι ή όχι στο euro το οποίο θα έπρεπε να τεθεί στο λαό επί Σημίτη και όχι σήμερα.
 Η αντιμετωπίσει που είχε ο Πρωθυπουργός μας από τον κ. Σαρκοζί στις Κάννες θα έλεγα ότι ήταν άκρως ταπεινωτική όχι μόνο για τον ίδιο αλλά για όλη την Ελλάδα την ώρα που η Γαλλία και η Γερμανία είναι δύο χώρες που έχουν μεγαλύτερες εκτός προϋπολογισμού υποχρεώσεις και έτσι περισσότερο ‘κρυφό’ χρέος που στο εξής αυτά θα γίνονται όλο και πιο φανερά (όπως αναφέρει η  Societe Generale).
 Άρα γνωρίζει καλά ο κύριος Σαρκοζί τι τραβάει ο Ελληνικός λαός αυτή την στιγμή και παρόλα αυτά μας το παίζει και μάγκας.
 Η   Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε έκθεση της διαπιστώνει ότι τα πράγματα φαίνεται να γίνονται πιο περίπλοκα, καθώς το πρόβλημα χρέους δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά και χώρες που ανήκουν στον πυρήνα της Ευρωζώνης.
 Η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη έχει ξεφύγει από τους λεγόμενους αδύναμους κρίκους (Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία), που έχουν ήδη λάβει βοήθεια από την τρόικα, και απειλεί μεγάλες οικονομίες όπως της Γαλλίας.
 Άρα η αντιμετώπιση του Ευρωπαϊκού αυτού οικονομικού προβλήματος δεν μπορεί να λυθεί με τελεσίγραφα τύπου Μέρκελ και Σαρκοζί γιατί η σπάθα πλέον είναι και πάνω από τις χώρες τους.
 Θα μου πείτε όμως ότι ανάλογα ποιον έχουν απέναντι τους για συνομιλητή ανάλογα και αντιδρούν.
 Ο πρωθυπουργός μας δυστυχώς έχει παραδώσει τα ηνία της χώρας προ πολλού και απλά συνυπογράφει αντιλαϊκά μέτρα που του υποδεικνύουν.
 Ας δοθεί ένα τέλος στις παλινωδίες του πρωθυπουργούς μας γιατί δεν έχει καταστρέψει μόνο το ΠΑΣΟΚ αλλά έχει καταστρέψει την χώρα.-

Κ.Α.
fylakhkerkyras.blogspot.com        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών