1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Πείτε την αλήθεια έστω για μία φορά


 Όταν κάποιος ζητάει την ψήφο του λαού στηριζόμενος στο ψέμα αργά ή γρήγορα θα έρθει η ώρα που θα εκτεθεί.
 Έτσι και ο κ. Παπανδρέου με τα ψέματα κατάφερε να αποσπάσει την ψήφο μας και τελικά έγινε ο Πρωθυπουργός ενός υπερήφανου λαού που στο πρόσωπο του έβλεπε την πάταξη της φοροδιαφυγής από τους έχοντες που συστηματικά φοροδιαφεύγουν, την σωστή κατανομή φορολογικών βαρών που συνήθως επιβαρύνουν τους ίδιους και τους ίδιους, ανάπτυξη, ευημερία και γενικά περιμέναμε την υλοποίηση όσων δεσμεύτηκε προεκλογικά.
 Δυστυχώς ο φερόμενος λυτρωτής μας αποδείχτηκε ο Δήμιος μας.
 Ο άνθρωπος που μας είπε το λεφτά υπάρχουν, το Σοσιαλισμός η βαρβαρότητα, όχι στο ΔΝΤ, όχι στην αύξηση των φόρων για τους μη έχοντες, όχι στο κούρεμα του χρέους γιατί το πρόβλημα δεν λύνεται με αναδιάρθρωση, ότι μπορούμε να διαχειριστούμε το χρέος και ξέρουμε που και πως, περιμένει καρτερικά την απόφαση των Βρυξελλών να βάλουν την Ελλάδα σε χρεοκοπία.      
«Διαπραγματευόμαστε με κάθε τρόπο για να μειώσουμε το χρέος. Είναι μια μεγάλη διαπραγμάτευση, και εκεί έγκειται το μεγάλο πρόβλημα», αυτά είναι τα λόγια του Ηγέτη μας που συμπλήρωσε ότι  πρέπει «να μεταδώσουμε πνεύμα ψυχραιμίας στους πολίτες» και ότι η ΝΔ θέλει να υπονομεύσει τις προσπάθειες της χώρας.
Δυστυχώς δεν χρειάστηκε καμία ΝΔ για να υπονομεύσει τις προσπάθειες της χώρας, την υπονόμευσαν από μόνοι τους.
 Παραχωρήσαμε Εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα κύριοι και δεν ορίζουμε πλέον την τύχη και το μέλλον μας.
 Η Ελλάδα χρειάζεται οδυνηρές μεταρρυθμίσεις και ΜΟΝΙΜΗ επιτήρηση μας είπε η κ. Μέρκελ καθώς και κλιμάκιο αρμόδιο για την αξιοποίηση της κρατικής περιουσίας.  
 Η αξιοποίηση όμως της περιουσίας μας σήμερα μεταφράζεται σε ξεπούλημα της περιουσίας μας στους λεγόμενους επενδύτες και τα ξένα συμφέροντα.
 Μας πτωχεύσατε κύριοι και απλά δεν μας το λέτε ανοικτά.
 Μας λέτε για ανάπτυξη και η μόνη ανάπτυξη που βλέπουμε είναι στα χρεοκοπημένα νοικοκυριά και στους ανέργους.
 Η συμβολή σας τα δύο αυτά χρόνια είχε ως αποτέλεσμα την ανεργία που βγάζει στο δρόμο απλούς πολίτες αντί των εξαρτημένων και των ψυχικά ασθενών που κυριαρχούσαν μέχρι σήμερα.
 Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΜΚΟ "Κλίμακα" ο αριθμός των ανθρώπων που είναι άστεγοι "νέας γενιάς" έχει αυξηθεί κατά 20% ως 25% το τελευταίο διάστημα.    Παράλληλα με την αύξηση του αριθμού των αστέγων έχει αλλάξει και η ταυτότητα τους, οι "παραδοσιακοί" άστεγοι ήταν άνθρωποι χαμηλότερων κοινωνικών και οικονομικών τάξεων και χαμηλού μορφωτικού επιπέδου ενώ τώρα αρκετοί άστεγοι είναι άνθρωποι που έως πρότινος είχαν ικανοποιητικό βιοτικό επίπεδο και βρέθηκαν σε αυτήν την κατάσταση μόνο για οικονομικούς λόγους.
 Η "νέα γενιά" αστέγων έχει από μέτριο έως υψηλό μορφωτικό επίπεδο και δεν αντιμετώπιζε προβλήματα επιβίωσης πριν κάποιο μέλος της οικογένειας χάσει την δουλειά του.
 Δεν έχει καταφέρει τίποτε άλλο αυτή η κυβέρνηση παρά μόνο την παραγωγή ανέργων και παρ’ όλα αυτά αντί να κυνηγάνε τους πραγματικά φοροδιαφεύγοντες και αυτούς που βαπτίζουν τις πισίνες τους σε υδατοσυλλέκτες, σπίτια σε αναψυκτήρια και offshore εταιρίες όπως κάποιοι Υπουργοί, κυνηγάνε τα αδήλωτα σπιτάκια … σκύλων, τα κοτέτσια, τις πλακοστρώσεις και τα γκαράζ. 
 Αρκετά κύριοι με τα ψέματα σας, πείτε την αλήθεια έστω για μία φορά, παραδεχτείτε ότι μας πτωχεύσατε και αφήστε τον λαό της Ελλάδας να αποφασίσει για τον αν θέλει την κηδεμονία της χώρας του και άλλα ποιο σκληρά μέτρα για ένα χρέος απεχθές που δημιούργησαν κυβερνήσεις ετών.-
  
Κ.Α.
fylakhkerkyras.blogspot.com

Η Ελλάδα του Γιώργου Παπανδρέου.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών