1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Βαρέσαμε διάλυση


«Η άγρια λιτότητα στην Ελλάδα ίδια με της Γερμανίας πριν έρθουν οι Ναζί»


«Αυτή η δίαιτα θα οδηγήσει τον ασθενή στο φορείο και δεν θα του επιτρέψει να ξανασταθεί στα πόδια του».

Η παραπάνω δήλωση, που αναφέρεται στην πολιτική λιτότητας και συρρίκνωσης που ακολουθεί η Ελλάδα, έγινε από τον Γερμανό σοσιαλδημοκράτη Πέερ Στάινμπρουκ στη διάρκεια της ομιλίας του πριν από την έγκριση από τη γερμανική Κάτω Βουλή των μέτρων ενίσχυσης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Ο κ. Στάινμπρουκ, που διατέλεσε υπουργός Οικονομικών από το 2005 έως το 2009 στον κυβερνητικό συνασπισμό σοσιαλδημοκρατών και χριστιανοδημοκρατών υπό τη νέα -τότε- καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, συνέκρινε το πρόγραμμα λιτότητας που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα με τη φορολογία στη Γερμανία τη δεκαετία του 1930, η οποία οδήγησε στην κατάληψη της εξουσίας από τους ναζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών