1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόταση προς το ΔΣ της Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας για απεργιακές κινητοποιήσεις


Συνάδελφοι ως μέλος της Ένωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας παρακολουθώντας τις οικονομικές εξελίξεις της χώρας και την τακτική της κυβέρνησης να εξακολουθεί να έχει ως στόχο τους Δημοσίους Υπαλλήλους, σας ανακοινώνω ότι θα προτείνω άμεσα την σύγκληση του ΔΣ με θέμα απεργιακές κινητοποιήσεις.
 Η οικονομική κατάσταση μας είναι δραματική και θα γίνει ακόμα ποιο δραματική από την στιγμή που η κυβέρνηση δεν έχει βρει αυτόν τον πολυπόθητο πάτο του βαρελιού της χώρας.
 Η κυβέρνηση μας προτρέπει να είμαστε οικονομικά εντάξει με τις φορολογικές μας υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος και το ίδιο το κράτος εξακολουθεί να μην είναι εντάξει απέναντι στους εργαζόμενους.
  Έχουμε να πληρωθούμε το εκλογικό επίδομα των 150 euro και δεδουλευμένα νυχτερινά και εξαιρέσιμα μηνών.
Το κράτος εάν δεν πληρώσουμε την εφορία και το τέλος επιτηδεύματος θα μας επιβάλει τόκους καθυστέρησης.
 Το κράτος μας απειλεί ότι θα μας κόψει το ρεύμα εάν δεν πληρώσουμε το νέο χαράτσι και δεν τους ενδιαφέρει εάν μπορούμε και αν έχουμε να πληρώσουμε.
 Επίσης η μισθολογική αβεβαιότητα και η κατρακύλα του μισθού μας δεν μπορεί να συνεχιστεί.
 Υπάρχουν ψηφίσματα, βουλεύματα και αποφάσεις διεθνώς που αναγνωρίζουν την ιδιαιτερότητα καθώς και τους κινδύνους της εργασίας μας για αυτό και πρέπει να υπάρχει σαφής μισθολογική διαφοροποίηση του σωφρονιστικού υπαλλήλου από τους υπαλλήλους του ευρύτερου δημοσίου υπαλλήλου.
 Η κυβέρνηση πρέπει να το καταλάβει αυτό, εάν όχι θα τους κάνουμε εμείς να το καταλάβουν.
 Οι συνθήκες εργασίας μας είναι τέτοιες και επώδυνες που δεν χωράει αμφισβήτηση.  
 Δεν μπορούν και δεν πρέπει να μας εμπαίζουν, αρκετά.

Κωστελέτος Αντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών