1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

Ανατροπή στο συνταξιοδοτικό των Υπαλλήλων Καταστημάτων Κράτησης

 Συνάδελφοι με την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου που κατατέθηκε την 14-7-11 ανατρέπεται το συνταξιοδοτικό μας και μας φέρνει στην ίδια μοίρα με όλους τους δημοσίους υπαλλήλους χωρίς να αναγνωρίζεται η επικινδυνότητα και οι ιδιαιτερότητες της εργασίας μας. 
 Αν συνυπολογίσουμε ότι στην λίστα με τα βαρέα και ανθυγιεινά δεν έχουμε συμπεριληφθεί τότε καταλαβαίνουμε ότι η ισοπέδωση του συνταξιοδοτικού μας είναι ολοκληρωτική.
 Η ανατροπή αυτή στο συνταξιοδοτικό μας ήλθε σε μία στιγμή που η λαίλαπα των περικοπών στους μισθούς και στα επιδόματα σταματιμό δεν έχουν και την ώρα που ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι του πρόσφατου νόμου 3865/2010 που αναφέρεται στις μεταρρυθμίσεις του συνταξιοδοτικού συστήματος του δημοσίου και είχε εξαιρεθεί το συνταξιοδοτικό των υπαλλήλων των Καταστημάτων Κράτησης. 
 Η άμεση αντίδραση της ΟΣΥΕ με έχει καλύψει και επί του παρόντος πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε υπομονή και να δούμε τι εξέλιξη θα έχουν οι συναντήσεις του Προεδρείου με τον Υπουργό Δικαιοσύνης καθώς και με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών.
 Μετά από αυτές τις συναντήσεις πιστεύω ότι το Προεδρείο της Ομοσπονδίας μας θα πράξει τα δέοντα ώστε να μην θιγούν περαιτέρω οικονομικά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα γιατί απλά η αλλαγή στο συνταξιοδοτικό μας δεν είναι μόνο ένα σοβαρό ζήτημα αλλά μια επιχειρούμενη στην κυριολεξία σκλαβιά (λόγια Προεδρείου ΟΣΥΕ) .-

 Η ανακοίνωση της ΟΣΥΕ
http://www.osye.org.gr/arxeiadb/protobathmia_enimerosi_synaksiodotiko_pdf_92f0d1a5d0fcbc47030651c9bb531d76.pdf

Κωστελέτος Αντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών