1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Απαλλάξτε μας από την σωτηρία που μας προσφέρεται 15-6-11


  Κύριε Πρωθυπουργέ, Παραιτηθείτε.
  Καταφέρατε να οδηγήσετε την Ελλάδα στο γκρεμό.
  Με την εμμονή σας στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ για την Προεδρία του κόμματος με παλαιοκομματικές πρακτικές και μηχανισμούς, καθώς και το ανάθεμα στον κ. Βενιζέλο που όταν ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ ήταν παγωμένος από την τότε βαριά ήττα στις εκλογές βγήκε μπροστάρης να αναστηλώσει το ηθικό, καταφέρατε και εκλεχτήκατε.
 Καταφέρατε με σύνθημα το «λεφτά υπάρχουν» και μια σειρά υποσχέσεων που εκ των πρωτέρο γνωρίζατε ότι δεν ήταν υλοποιήσιμες, να πείσετε τον κόσμο να σας δώσει με μία μεγάλη πλειοψηφία την διακυβέρνηση της Χώρας.
 Το αποτέλεσμα τραγικό.
 Διαλύσατε και το ΠΑΣΟΚ αλλά και την Ελλάδα.  
 Σταματήστε έστω και τώρα τον διασυρμό της ιστορίας, της φιλοσοφίας και της ιδεολογίας που δημιούργησε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου με το ΠΑΣΟΚ.
 Δώστε πίσω την χαμένη αξιοπρέπεια στους οπαδούς μίας ιστορικής παράταξης που τους την κλέψατε.
 Δεν πάει άλλο, ο κόσμος έχει οδηγηθεί από τις επιλογές σας και τις συμφωνίες σας με τους δανειστές μας σε εξαθλίωση.
 Μετατρέψατε ένα Έθνος και μία Ελλάδα με ιστορία σε περίγελο της Ευρώπης.
 Ανοίξατε την όρεξη αρπακτικών κερδοσκόπων ώστε να αγοράσουν μισοτιμής κερδοφόρες επιχειρήσεις και φιλέτα του Ελληνικού δημοσίου.
 Δεχτήκατε όρους τοκογλυφικούς και εξακολουθείτε να μας λέτε ότι δουλεύεται μεθοδικά για το αύριο της χώρας και το μέλλον μας.
 Φτάνει δεν θέλουμε άλλη σωτηρία από εσάς.
 Δώστε τα ηνία του κόμματος και της κυβέρνησης σε ανθρώπους που μπορούν πηγαίνοντας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και λέγοντας του ότι θα προκηρύξετε εκλογές.
 Τρικάκια του τύπου ανασχηματισμού και οικουμενικών κυβερνήσεων που στο παρελθόν είχαν ως αποτέλεσμα την παταγώδη αποτυχία τους μη τα σκέπτεστε.
 Δώστε στο λαό το δικαίωμα να επιλέξει τι θέλει γνωρίζοντας πλέον την αλήθεια.-     

Κωστελέτος Αντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών