1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

«Κάποτε ήσασταν ΠΑΣΟΚ κύριε Πρωθυπουργέ, πραγματικό ΠΑΣΟΚ» (Α.Κ 11-6-11)


«Κάποτε ήσασταν ΠΑΣΟΚ κύριε Πρωθυπουργέ, πραγματικό ΠΑΣΟΚ».
 Η παραπάνω φράση ανήκει στον κ. Τσίπρα και την είπε απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό στην Βουλή (11-6-11) τονίζοντας του τι έλεγε παλαιότερα στον τότε Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή για τις αποκρατικοποιήσεις και την πολιτική αυτή την ξεπερασμένη και αποτυχημένη που την εφάρμοσαν στο παρελθόν κυβερνήσεις όπως της Θάτσερ και του Μητσοτάκη.
 «Κάποτε ήσασταν ΠΑΣΟΚ κύριε Πρωθυπουργέ»
 Πριν εφαρμόσετε τέτοιες πολιτικές και όταν προεκλογικά ο κόσμος πίστεψε τα όσα του είπατε και σας ψήφησε με μεγάλη πλειοψηφία.
Τώρα τι είστε;
 Ζητάτε από το λαό με νέο διάγγελμα σας αυτά που μας ζητήσατε πάλι με διάγγελμα όταν μας βάζατε το ΔΝΤ στην χώρα μας.
 Ζητάτε ξανά από τους ίδιους δηλαδή από τους μη έχοντες και τους μισθωτούς να συνεισφέρουν χωρίς έλεος λέγοντας μας ότι ξέρετε πολλή καλά την αγωνία, την ανησυχία και την ανασφάλεια που περνά η Ελληνική οικογένεια.
 Δυστυχώς δεν ξέρετε γιατί δεν το έχετε ζήσει ούτε πρόκειται να ζήσετε όπως περνά μία Ελληνική οικογένεια ιδιαίτερα μετά από τα μέτρα που μας επιβάλατε.
 Ποιος άλλωστε από αυτούς που θα ψηφήσουν το μεσοπρόθεσμο γνωρίζει τι είναι να μην μπορείς να αντεπεξέλθεις στις δανειακές σου υποχρεώσεις και να κινδυνεύει να σου πάρει η τράπεζα το σπίτι;
 Ας ρωτήσουν τον συνήγορο του πολίτη για τον αριθμό των ατόμων που τους έχουν ζητήσει την βοήθεια τους για να αποτρέψουν κάτι τέτοιο ή να επισκεφτούν μία οποιαδήποτε τράπεζα ώστε να τους ενημερώσουν για τον αριθμό των στεγαστικών που είναι σε μεγάλη καθυστέρηση.
 Ποιος από αυτούς που θα ψηφήσει τα νέα επώδυνα μέτρα στερεί όλο και ποιο πολλά από την οικογένεια του και ειδικότερα από τα παιδιά του γιατί ο μισθός του δεν επαρκεί για να βγάλει ούτε τα ποιο απαραίτητα;
 Μας ζητάτε να αντέξουμε μία λιτότητα χωρίς όρια και αντί ο περιορισμός ως καλό παράδειγμα να ξεκινάει από τους Βουλευτές και τους Υπουργούς που τα έχουν όλα πληρωμένα, καθημερινά βλέπουμε στην δημοσιότητα να βγαίνουν ποσά μισθών για συμβούλους και λοιπούς συνεργάτες που κοστίζουν μηνιαία όσο ένα σπίτι.
 Λογαριασμοί τηλεφώνων εξωπραγματικοί, ταξίδια εργασίας που κοστίζουν πανάκριβα στον Ελληνικό λαό την ώρα που θα μπορούσαν να κοστίσουν πολλή λιγότερα.    
 Φτιάχνετε και ετοιμάζετε ενιαία μισθολόγια λιτότητας εξαιρώντας τους δικούς σας μισθούς και προνόμια και αποφασίζετε σκληρά μόνο για εμάς χωρίς να σας αγγίζει εσάς τίποτα.
 Είπατε ότι πρέπει να δείξουμε στους δανειστές μας ότι ήμαστε εντάξει με τα λεφτά τους αλλά με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου τόσα χρόνια εσείς δεν ήσασταν εντάξει και αυτό φαίνεται από την σημερινή οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.

  «Κάποτε ήσασταν ΠΑΣΟΚ κύριε Πρωθυπουργέ, πραγματικό ΠΑΣΟΚ».

Τώρα είστε Σοκ και δέος για το μέλλον το δικό  μας αλλά και του ΠΑΣΟΚ.


Ο ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ παραμένει πιστός στο παλιό και το ξεπερασμένο για σας αλλά αναλλοίωτο για αυτόν ιδεολογικά ΠΑΣΟΚ .-

Κωστελέτος Αντώνης
fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών