1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Η Απεργία των υπαλλήλων στις Φυλακές (Α.Κ. 3-5-11)


Η μορφή των απεργιακών κινητοποιήσεων μας είναι αυτή που είναι και δύσκολα η μάλλον αδύνατο να αλλάξει (δυστυχώς ή… ευτυχώς) λόγω της ιδιαιτερότητας της εργασίας μας.
 Πρέπει όμως να εμπλουτίσουμε τον αγώνα αυτό των απεργιακών κινητοποιήσεων με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο έχουμε με απαρχή ότι θα διασφαλίζουμε τις απεργίες χωρίς εκπτώσεις και χωρίς υποχωρήσεις.
 Στην συνέχεια θα πρέπει να εκθέτουμε τα προβλήματα τα οποία μας οδήγησαν να απεργήσουμε στον κόσμο τεκμηριωμένα γιατί μέχρι σήμερα ακούει μόνο τα άσχημα του κλάδου μας από τα ΜΜΕ.
 Ακούει και συν της άλλης υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης να μας λένε αντιπαραγωγικούς και προνομιούχους εξισώνοντας λάθος όλους τους δημοσίους υπαλλήλους χωρίς να βάζει κατά νου τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε και την ιδιαιτερότητα της εργασίας μας.
 Άρα θα πρέπει εμείς με την σειρά μας ως Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι με όπλο τα όσα άσχημα και δύσκολα έχουμε αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια, να κάνουμε τον κόσμο να κατανοήσει ότι η εξίσωση όλων των ΔΥ είναι από την μεριά των κυβερνώντων εσκεμμένη και εκ του πονηρού ώστε να φαινόμαστε όλοι χωρίς διάκριση εργασιακή καλοπληρωμένοι, ιδιαίτερα έναντι των ιδιωτικών υπαλλήλων.
 Προσωπικά ποτέ δεν ένιωσα προνομιούχος οικονομικά για ότι έχω αντιμετωπίσει έως σήμερα (και έχει ο Θεός) αλλά τέλος πάντων.
 Πρέπει να βγούμε από την αφωνία που έχουμε πέσει τα τελευταία χρόνια και δυναμικά να προασπίσουμε τα κεκτημένα, ο Θεός να τα κάνει κεκτημένα γιατί δεν θυμάμαι πλην του πόρου κάτι καλό, αντίθετα θυμάμαι την κατάργηση του ευτελούς ποσού του συσσιτίου, μειώσεις, πλαφόν και μηδενικές πραγματικές αυξήσεις μισθού και προ μνημονίου.

Αντώνης Κωστελέτος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών