1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

τρεις μήνες λειτουργίας του blog (A.K. 10-4-11)


Τρεις μήνες πέρασαν από την ημέρα που δημιουργήθηκε το BLOG και νοιώθω ότι πρέπει να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την επίσκεψη τους και τα μηνύματα τους.
 Ο αριθμός αυτός των επισκεπτών μου δίνει την δύναμη να συνεχίσω, και σας διαβεβαιώνω ότι θα εξακολουθήσω να γράφω αλήθειες και μόνο αλήθειες ανεξάρτητα από το αν ενοχλούν ή όχι.
 Ποτέ δεν έγραψα κάτι ώστε να γίνω αρεστός ούτε για να αποκομίσω προσωπικό όφελος, απλά έγραφα ότι ένοιωθα και ότι στραβό το καυτηρίαζα.
 Γνωρίζω ότι πολλά από αυτά που έγραψα είναι σκληρά αλλά δεν είναι στον χαρακτήρα μου να κάνω τα στραβά μάτια ούτε να ευλογήσω τα γένια κανενός.
 Ως επί το πλείστον τα γραφόμενα με την υπογραφή μου εκφράζουν προσωπικές απόψεις οι οποίες όμως είναι τεκμηριωμένες.
 Ο οποιοσδήποτε όμως μπορεί ακόμα και ανώνυμα να αντιπαρατεθεί με τις δικές του απόψεις τις οποίες και θα αναρτήσω χωρίς καμία λογοκρισία.   
 Σας Ευχαριστώ.-

Α.Κ.
fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών