1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

Περιμένουμε, περιμένουμε, περιμένουμε.... (Α.Κ. 12-4-11)


 Όταν στην φυλακή Κέρκυρας αποφασιστήκαν και υλοποιήθηκαν απεργιακές κινητοποιήσεις κάποιοι έλεγαν τα δικά τους και έβλεπαν φαντάσματα και μάγισσες για τους λόγους αυτών των κινητοποιήσεων.
 Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι σιγά σιγά οι υπάλληλοι ξυπνάνε από τον κομματικό λήθαργο και βγάζουν τις κομματικές παρωπίδες .
 Δεν χορεύουν πλέον τον χορό των κομμάτων γιατί βλέπουν τον οικογενειακό τους οικονομικό προϋπολογισμό όχι απλά να συρρικνώνεται αλλά να εξανεμίζεται.
 Βλέπουν ότι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν ούτε στα απαραίτητα που χρειάζεται μία οικογένεια.
 Βλέπουν τον προϋπολογισμό που έκαναν για τις δανειακές τους υποχρεώσεις να μην επαρκεί πλέον και τα τηλέφωνα των τραπεζών για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές να χτυπούν ασταμάτητα και να υπάρχει ο κίνδυνος ακόμα και να χάσουν το σπίτι τους.
 Οι μειώσεις που έχουμε δεχτεί ως κλάδος είναι υπερβολικές και έχουν αντίκτυπο και στην ασφάλεια των καταστημάτων αλλά και των συναδέλφων.
 Γίνονται ακόμα ποιο υπερβολικές αν προσθέσουμε το πλαφόν στα νυχτερινά και στα εξαιρέσιμα και ιδιαίτερα στα ΠΥ που είναι προνόμιο των ολίγων εταίρων και ημετέρων που με ποιο δίκαια μεταχείριση παλαιότερα έλεγαν ότι θα γυρίσει ο τροχός και τα έκαναν χειρότερα.
 Ο τροχός γύρισε και θα ξαναγυρίσει και το μόνο που θα βλέπουμε χωρίς αλλαγή είναι τους συνάδελφους να αλληλοσκοτώνονται και ο ένας να προσπαθεί να φάει τον άλλο. Γιατί;
 Για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στην διοίκηση, χωρίς πολλές φορές να έχουμε τα φόντα και την δυνατότητα ούτε … να χωρίσουμε δύο γαϊδάρων άχυρα.
 Όλοι μας περιμένουμε την δυναμική αντίδραση της ΟΣΥΕ για την σφαγή που έχουμε υποστεί.
 Περιμένουμε, περιμένουμε, περιμένουμε…………………..   

Α.Κ.
fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών