1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Συλλυπητήρια για τους Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ (fylakhkerkyras.blogspot.com)

Το προσωπικό του Καταστήματος Κράτησης Κέρκυρας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των δύο Αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που έχασαν την ζωή τους στο βωμό του καθήκοντος από στυγνούς εγκληματίες, καθώς επίσης ευχόμαστε την άμεση ανάρρωση των παιδιών που τραυματίστηκαν στο ίδιο περιστατικό.
 Η οργή, η θλίψη και η αγανάκτηση μας είναι σε ύψιστο βαθμό όχι μόνο γιατί χάθηκαν δύο νέοι με όνειρα για το μέλλον αλλά και γιατί τα κρούσματα βίας κατά ένστολων έχουν κλιμακωθεί με θύματα αυτούς που με μισθό μη προνομιούχων αγωνίζονται για αυτό που έδωσαν όρκο να πραγματοποιήσουν και παρόλα αυτά γίνονται ο σάκος του μποξ  για όλους και από όλους .
 Τα θερμά μας συλλυπητήρια.-     
Κέρκυρα 2-3-11 
 
fylakhkerkyras.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών