1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Δελτίο Τύπου ΑΔΕΔΥ για τον ΟΠΑΔ ( 24/03/2011)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ανεξέλεγκτη κατάσταση διαμορφώνεται για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους του Δημοσίου που είναι ασφαλισμένοι στον ΟΠΑΔ. Οι γιατροί συνεχίζουν να μη δέχονται να εξετάζουν με το βιβλιάριο ασθενείας και οι φαρμακοποιοί να μη χορηγούν φάρμακα εάν δεν εισπράξουν σε μετρητά το κόστος τους. Η αδυναμία των ασθενών – ασφαλισμένων του οργανισμού περίθαλψης του Δημοσίου – να καταβάλουν το ανάλογο ποσό είναι πραγματική για τους περισσότερους και αυτό βάζει σε κίνδυνο τη ζωή τους, αφού δεν μπορούν να κάνουν την επιβαλλόμενη φαρμακευτική αγωγή.
 Η κυβέρνηση με τις νέες πολιτικές για την υγεία που σκοπεύουν στην εξοικονόμηση χρημάτων, για να ικανοποιήσουν τις επιταγές της Τρόικα και τις απαιτήσεις των τοκογλύφων δανειστών, έχει την κύρια ευθύνη για όλη αυτή την κατάσταση.

 Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., παρά τις επανειλημμένες επικοινωνίες που είχε με τις πολιτικές ηγεσίες των Υπουργείων Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τις διαβεβαιώσεις των αρμόδιων Υπουργών ότι το θέμα είναι σε πορεία συνεννόησης με τους φαρμακοποιούς και τους γιατρούς, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, λέγοντας αυστηρά προς κάθε κατεύθυνση, που φέρει την ευθύνη, ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να «παίζει» με την υγεία και τη ζωή των πολιτών.

 Οι κυβερνητικές ευθύνες είναι τεράστιες, γιατί η κυβέρνηση είναι αυτή που οφείλει τα χρήματα και πολύ περισσότερο αυτή έχει την υποχρέωση να προστατέψει τους ασφαλισμένους  - εργαζόμενους και συνταξιούχους – που, ενώ δεν έχουν καμία ευθύνη, είναι τα θύματα.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απαιτεί, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 28/3/2011, να έχει απόλυτα τακτοποιηθεί το πρόβλημα και ως προς τούτο ζήτησε συνάντηση με τους αρμόδιους Υπουργούς, Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, προκειμένου, να ενημερωθεί για άλλη μια φορά επισήμως, για να ενημερώσει τους ασφαλισμένους και αναλόγως να δρομολογήσει τις αποφάσεις της.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών