1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014

Τι άλλο θα δούμε...

Σήμερα 4-10-2014 σε έρευνα που έγινε στο Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας σε δέμα με αποδέκτη κρατούμενο παρουσία και του ίδιου όπως γίνεται πάντα, σε μαγειρικό σκεύος στο οποίο υπήρχε διπλός πάτος, βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα με κάρτες sim και ένας φορτιστής.

Ο κρατούμενος που είχε παραδεχτεί ότι τι δέμα ήταν για τον ίδιο, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για τις πειθαρχικές κυρώσεις που προβλέπονται.   Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών